Arama sonuçlarınız

1. E

AI sayfa özetleyici

Merhaba, Kişisel kullanım için geliştirdiğim bir Tampermonkey scriptini sizinle paylaşmak istiyorum. Scripti kullanabilmeniz için öncelikle Firefox veya Chrome tarayıcınıza Tampermonkey eklentisini yüklemeniz ve Mistral üzerinden bir API anahtarı almanız gerekiyor. Şu an için API anahtarı...
  2. E

Tüm AI modelleri ücretsiz. (değilmiş)

Herkese Merhaba, Yakın zamanda keşfettiğim bir platform olan Puter, tüm yapay zeka (AI) modellerini ücretsiz kullanma imkânı sunuyor. Ancak küçük bir kısıtlama var: giriş yaptıktan sonra ya belirli bir süre boyunca ya da belirli sayıda mesaj hakkınız oluyor. Puter bu şekilde bir sınırlama...
  3. E

Öneri Web'den iptv izle

Merhaba arkadaşlar, Kişisel kullanım amacıyla basit bir online m3u player sitesi hazırladım. Varsayılan m3u listesi olarak @sakultah arkadaşımızın paylaştığı listelerden birisini kullandım, kendisine emekleri için teşekkür ederim. sakultah arkadaşımızın listeleri şikayet edilmiş sanırım o...
  4. E

Kaynak m3u listesi

Merhaba, denk geldiğim ücretli listelerin yayınlarında takılma, kilitlenme gibi problemler yaşadığım için böyle bir liste oluşturma gereği duydum. Bazılarını araştırıp, bazılarını da F12 ile bulup ekledim, genel olarak 720p olarak ayarladım. İsterseniz bağlantıları deneyerek 1080p'ye...

Geri