Arama sonuçlarınız

1. F

115x M3u

115 adet m3u linkleri test ettim hepsi çalışıyor ama coğunun max kullanıcı sayısı bir iki lütfen sizde test edin. link
  2. F

Android IPTV Tool & m3utest Uygulaması

Merhaba arkadaşlar yayına almış olduğum android için IPTV TOOL m3utest , m3u liste oluşturma düzenleme vs. Sizinle paylaşmak istiyorum. Gerekli tüm aracları uygulamaya entegre etmeyi düşünüyorum başka neler eklenebilir ? Play Store İndir
  3. F

Android Tv Basit hızlı İptv Player

Yeni yayınladığım Android TV için geliştirdiğim M3U oynatıcıyı sizlerle paylaşmak istiyorum. Uygulamamı tasarlarken özellikle sadelik ve hız ön planda tuttum. Canlı yayın akışlarında kumanda ile hızlı kanal değiştirme özelliği ve telefon üzerinden kolayca liste ekleme imkanı sunuyor. Uygulamamı...
  4. F

M3UChecker toplu veya tekil test

Geliştirmiş olduğum m3u test sitesini tüm m3u linklerinizi test edebilirsiniz. Toplu veya tekil testler panel bilgilerini öğrenme. Eklenmesini istediğiniz veya hatalar var ise bana bildirebilirsiniz Link
  5. F

M3u ihtiyacı

Merhaba arkadaşlar yurtdışında çalışan m3u listesi var mı sürekli güncel olması gerekiyor veya günlük güncel listeler paylaşan telegram grubu vs.

Geri