Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gördüğüm en iyi (bir çok player denedim)iptv player gözümde fakat uzun zamandır modunu bulamadım modlayabilen veya modlu hali olan varsa bizlerle paylaşırsa çok memnun oluruz saygılar.
https://play.google.com/store/apps/details/iMPlayer+TV+IPTV+Player?id=com.myiptvonline.implayer&hl=tr
Arkadaşlar ben de 5 6 adet çalma listesi var fakat bunların logolarını tek bir logo haline getirip hepsinde görmek istiyorum yani TRT 1 için hepsi farklı değil de tek bir logo istiyorum
Bunu yapmanın yolu ePG ile veya logo klasörü oluşturmak
Ama ne Epg oluşturup logoyu ekleyebildim ne de logo...
Dizüstü bilgisayarım var GamePad bağlayıp FIFA pes çeşitli oyunlar oynamak istiyorum bunu deneyimlen veya nasıl yapıldığını bilen varsa yardımcı olabilir mi PlayStation şart mıdır
Biraz araştırma yaptım zor bir şey değil ama nasıl yapacağım hakkında bilgim yok
Canlı tv konusunda değilde dizi olarak ele almak istiyorum
Atıyorum behzat ç dizisi bölümleri yükleyip o bölümlerin sürekli döndürülmesi ve m3u ya dahil edilmesi
Bunu yapan veya nasıl yapılabileceğini bilen birisi...
Sabit kapanmayan ve yenilenen m3u için ayrı süreli kapanması yüksek ihtimal olan m3ular içinde farklı bir kategori oluşturulursa arananlar daha iyi bulunabilir
Burada paylaşılan m3u listeler gayet iyi ve güzel özellikle sabitleri arıyorum fakat formumda paylaşdıktan sonra dosya biçiminde yükleniyor url olarak m3u yu alamıyorum ve buradaki bir çok kişi bundan dolayı sorun yaşıyor diye düşünüyorum kimse böyle bir konu açmamış yardımcı olursanız...