Arama sonuçlarınız

1. M

Tvde TURKNET 5ghz çıkmıyor

Hi Level televizyonumda 5ghz wifi görünmüyor sinetech videosundaki ayarlarıda denedim
  2. M

İmplayer premium mod apk

Gördüğüm en iyi (bir çok player denedim)iptv player gözümde fakat uzun zamandır modunu bulamadım modlayabilen veya modlu hali olan varsa bizlerle paylaşırsa çok memnun oluruz saygılar. https://play.google.com/store/apps/details/iMPlayer+TV+IPTV+Player?id=com.myiptvonline.implayer&hl=tr
  3. M

Yardım Pc’yi tam anlamıyla tvye çevirme

Elimde ekranı kırık dizüstü bilgisayar var monitöre bağlayıp kumandalı bir şekilde yani bildiğimiz tv box a nasıl çeviririm
  4. M

Tivimate patcher nedir

Tivimate patcher diye bir şey dönüyor nedir bu root gerekir mi gerekiyorsa rootsuz nasıl ayarlarız
  5. M

Yardım Tivimate logo ekleme

Arkadaşlar ben de 5 6 adet çalma listesi var fakat bunların logolarını tek bir logo haline getirip hepsinde görmek istiyorum yani TRT 1 için hepsi farklı değil de tek bir logo istiyorum Bunu yapmanın yolu ePG ile veya logo klasörü oluşturmak Ama ne Epg oluşturup logoyu ekleyebildim ne de logo...
  6. M

Yardım Gamepad (konsol) pcye bağlama

Dizüstü bilgisayarım var GamePad bağlayıp FIFA pes çeşitli oyunlar oynamak istiyorum bunu deneyimlen veya nasıl yapıldığını bilen varsa yardımcı olabilir mi PlayStation şart mıdır
  7. M

Yardım KENDİ M3unu KENDİN OLUŞTURMA

Biraz araştırma yaptım zor bir şey değil ama nasıl yapacağım hakkında bilgim yok Canlı tv konusunda değilde dizi olarak ele almak istiyorum Atıyorum behzat ç dizisi bölümleri yükleyip o bölümlerin sürekli döndürülmesi ve m3u ya dahil edilmesi Bunu yapan veya nasıl yapılabileceğini bilen birisi...
  8. M

M3U STREAM TVCDN

Bazı m3u larda stream tvcdn yazan url görüyorum tam olarak nedir bu yani nereden çekiliyor yayınlar
  9. M

SMART İPTV PLAYER

Kullanan var mı çok iyi diyorlar Pro vesiyon hiç yok 😀
  10. M

TAVSİYE KATEGORİ SAĞLAM /SÜRELİ M3u

Sabit kapanmayan ve yenilenen m3u için ayrı süreli kapanması yüksek ihtimal olan m3ular içinde farklı bir kategori oluşturulursa arananlar daha iyi bulunabilir
  11. M

Buradaki Paylaşılan m3u dosyasını url şeklinde alma(soru)

Burada paylaşılan m3u listeler gayet iyi ve güzel özellikle sabitleri arıyorum fakat formumda paylaşdıktan sonra dosya biçiminde yükleniyor url olarak m3u yu alamıyorum ve buradaki bir çok kişi bundan dolayı sorun yaşıyor diye düşünüyorum kimse böyle bir konu açmamış yardımcı olursanız...

Geri