Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
Gördüğüm kadarıyla arkadaşların bazıları uygulama yerine güzel web siteleri üretiyor ve onları M3u sekmesinde paylaşıyor.
Bu arkadaşlara özel ayrı bir konu açılma ihtimali var mı?
Böylece Benim gibi web sitesi arayan insanlar kolayca bulabilirler istediklerini.
Ben mesela web...
Merhabalar
Ben bir film sitesinden birden fazla film çekmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?
Mesela aksiyon kategorisini komple çekip M3u ya çevirmek istiyorum ama Teker teker yapmak istemiyorum, bir Code yardımıyla veya program yardımıyla toplu halde URL Yi çekip listeme eklemek...
Merhabalar kodi de beğendiğiniz eklentileri yazarsanız çok sevinirim eklenti adı eklemek için kod ve ne işe yaradığını yazarsanız çok güzel olur
Ben Türkçe veya Almanca film/Dizi/Anime izlemek istiyorum ve TR kanalları izlemek istiyorum bunun için bir kaç öneriniz varsa çok sevinirim
IPTV...
Bu konuyu nerede açmam gerektiğini tam olarak emin değilim ama sanırım burası doğru.
Başlıkta yazdığım gibi bildirim kısmını sitenin kullanamıyor hata da şöyle birşey yazıyor bunu yapabilmek için bu sitedeki çerezlere izin vermeniz gerekmektedir diye nereden nasıl yapabilirim ?
Benden hiç bir...
Merhabalar bana Yabanci Spor kanallarin yayinini yapan bir m3u veya varsa site lazim bir kisninin istegi uzerine kendi m3u listeme eklemek icin
listemi denemek isteyen varsa asgidaki url ye gidebilir
https://forum.sinetech.tr/konu/iptvsevenler-m3u.420/
Bana Cloudstream tarzı alternatif bir uygulama lazım film dizi ve canlı TV için ve ekstra olarak URL çekme şansı veren bir uygulama varsa harika olur 💪
Merhabalar bana güzel bir IPTV programı sitesi veya buna benzer şeyler lazım hangilerini önerirsiniz? Birde m3u8 oynatıcısı da lazım
Bence en iyisi bu arada Televizo 💪
Adim bir Liste yapma
Ben Kendim bir Program ile yapiyorum ve IPTVSevenler adinda Kaydediyorum ve bana listeyi m3u olarak kaydediyor program yani IPTVSevenler.m3u olarak
Adim Iki Listeyi Dropbox a ekleme
Dropbox da Hesap acman gerek
Dosya Olusturma
Liste eklemek
URL Alma
URl Kisaltici...
Dikkat ediniz Sinetech kanalı hacklendi ve atılan hiçbir video Sinetech e ayit değildir sakın videolar da denilen şeyleri yapmayın
En son gta ile bir video konulmuş büyük ihtimalle sahte bir dosya ve virüs bulunduruyor sakın indirmeyin
Merhabalar başlıkta yazdığım gibi bir kaç uygulama dan m3u8 yayınlarını almak istiyorum ama tam olarak nasıl yapabilirim bilmiyorum bilen varsa ve nasıl yapabilirim bana anlatır ise çok sevinirim
Cloudstream den alabiliyorum o rada sorun yok ama başka uygulamalar dan da almak isterim
Merhabalar forum larda herkes kendi konusundaki anketi silme yetkisi olursa çok güzel olur bazen anket leri kullanıyorum bazı şeyleri öğrenmek için pratik oluyor ama anketi silemedigim için hep bir moderatörü rahatsız etmek zorunda kalıyorum
Admin notu: Bakım çalışması ile sorunu çözüme kavuşturduk. Sorun yaşayanlar lütfen test etsin. Varsa bir hata beni etiketlesin lütfen. Gerekli incelemelerimize devam edelim. @Akyol
—-
Merhabalar Benim hesapta bir sorun Var direk giris yapamiyorum hesap sifremi kabul etmiyor forum bir cok sifre...
bu liste 05.05.2025 saat 21:04 De son kez guncellenmistir ve dosya olarak paylasilmistir baska bir guncelleme gelmeyecektir
GitHub URL
https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/patr0n/refs/heads/site/lists/iptvsevenler.m3u
Kısaltılmış GitHub URL
https://tinyurl.com/iptvsevenler...