Arama sonuçlarınız

1. D

tod tv apk güncel var mı kimsede ???

tod tv market dışı nebula projeksiyona atıcam var mı elinde olup paylaşabilicek?
  2. D

kullandığınız zeytin yağı markaları nelerdir ?

merhaba ben novavera ayvalık hasada lovida ve güven asa denedim güven asa ve asiltane migros gerisi kendi yerlerinden siz ne kullanıyosunuz genelde erken hasat alıyorum tavsiyleriniz nelerdir?
  3. D

mayıs 2025 vpn tercihiniz ve nedeni?

selam windscrip ochthoide proton ultrasyrf veya hangileri sizin terchiniz hız kaybı minimum ve ücretsiz sürümleri iyi olan mail aktivasyonlu da olabilir ?
  4. D

honor200 pro tr cihaz kullanan + - paylaşıcak kimler var???

fiyatı sanırım iyi seviyelere geldi kullanan memnun olan olmuyan??
  5. D

xiaomi14t pro tr cihaz kullanan + - paylaşıcak kimler var???

reklam izliyomyuz telefon hakkını veriyor mu nedir fikirler :)
  6. D

xiaomi telefon reklam çıkma konusu tam olarak nedir problem?

14t veya benzeri xiaomi telefon almayı düşünüyorum şu reklam sürekli çıkıyor muhabetti nedir kullanlar aydınlatabilir mi atıyorum maçkolik whatsapp galeriye filan girince de mi çıkıyor yoksa kendi video uygulaması tarayıcı filan mı yani chrome veya başka video oynatıcı kurup onları sılsem veya...
  7. D

s21 fe snapdragon 2.nesil alınır mı?

arkadaşlar kullan var mı 24 fe ye boşa 10 daha vermiyim diyorum 17000 bandı 0 telefon güncellemesi sanki android 15 alır 16 da alır mı bilmiyorum yapay zeka da durum ne ui 7 geldi mi ? oyun oynamıycam basit 2 3 okey filan belki yani pubg oynamam o yüzden pili götürür diye düşünüyorum kullanan...
  8. D

windows da iptv stream player login failed sorunu?

böyle bir sorun yaşayan var mı ve çözümü nedir?
  9. D

kendi içerisinde geri sarma yapılabilen ip player önerisi??

tivimate 9xtream de bu özellikler içerisinde yok yada göremedim var mı kanal geri sarılabiliyosa geri saran uygulama
  10. D

nisan ayının en verimli vpn uygulaması sizce nedir?

modlu veya modsuz kullanıyorum hız düşürmeden çalışıyor dediğiniz bu ayın en verimli vpn uygulaması sizce hangisi nisan ayı diye belirtme sebebim öteki başlıklar çok kafa karıştırıcı olduğu için güncel olarak bu ay bu başlık altında deneyimlerinizle birlikte paylaşalım benim byedpi vpn...
  11. D

cloudstream ultima eklentisi anlatıcak kişiler :) ?

evet bu konu hakkında başlık göremedim hadi bize ultima kullanlar analtsın nedir napar ?
  12. D

vavoo dün sizde de kasma takılma yaptı mı byedpi ile?

dün vavoo da akşam bazı kanallar takılıyodu geçen de bu sorunu yaşamıştım internet ile alakalı olduğunu düşündüm sizler dün bu sorunu yaşadınız mı ?
  13. D

Türksat kf 1500 kullanan var mı?

türksatın aylık kira ile verdiği bu cihazı alıp deniyen var mı?
  14. D

cloudstream de kullandıgınız eklentiler (yabancı)

yabancı olarak kullandığınız eklentileri nerede bulunduğu ile paylaşalım benim genel olarak megarepoyu full yükleyim saglayıcılardan ing olanları seçiyorum sorastream streamplay filan guzel eklentiler
  15. D

cloudstream de url çekme nasıl oluyor?

evet bu konu da sanırım başlık yok hadi bu konuyu bilenler biraz aydınlatsın rec den fılan url nasıl çekıyosun cloudstream de ?
  16. D

ps5 kolu veya hangi kol android box da kullandığınız ????

emulatör uygulamaları için box da fiyatına göre veya ps kolları deneyen çalıştırıan hangi kolları kullanıyosunuz ?
  17. D

apk içinden m3u listesi nasıl çekilir???

evet var mı bunun kolay bir yöntemi bu apklarda olan m3u kanallarının nasıl çekıyosunuz ?? örnek rec gpik filan
  18. D

evet hafta sonuna bizim foruma özel web sitesi m3u??

merhaba herkese web sitelerinden çekilen m3u ları paylaşalım adresi olup açılamayan da olsa paylaşalım belki yapabilen de çıkar onları da kullanırız https://gizabettv8.xyz/canli-izle/s-sports-1 https://pix.nobirr.workers.dev/s-sport.m3u8 https://golvar5489.sbs/...
  19. D

exo player apk olarak elinde olan var mı?

iptv# de olan bazı dosyaları açmaya yarayan exo player market de telefonda var fakat box da yok bunun apk sı var mı elinizde?
  20. D

filimlerin kategoriler halinde olduğu m3u listesi var mı?

selam forum da filim olarak çok fazlasıyla film var ama kategori olarak olan var mı elinde atıyorum 1 klasör komedi 1klasörü korku gibi?

Geri