Arama sonuçlarınız

1. tıngırmıngır

Öneri Güncel Tutulan m3u Listeleri

Güncel ve stabil çalışan ve uzun süreli m3u listeleri kullanmak bir çoğumuzun isteği, bu nedenle kullandığım ve sürekli takip ettiğim ve forumun kıymetli üyelerince hazırlanan ve sahiplerince güncel tutulmaya çalışılan m3u listelerinin olduğu konuları sizlerle paylaşmak istiyorum. Kendilerine...
  2. tıngırmıngır

E Devlet üzerinden tarife karşılaştırma

İnternet/ Telefon/Tv servis sağlayıcılarının fiyat tarifelerini karşılaştırmak için yeni bir hizmet E-Devlet'e eklendi. Detaylı filtreleme işlemleri biraz yorucu da olsa , hızlı bir fikir edinmek için faydalı bir hizmet. https://www.turkiye.gov.tr/btk-tarife-karsilastirma%20
  3. tıngırmıngır

TurkNet'e siber saldırı

TurkNet, 11 Mart 2025 tarihinde şirketin veri tabanına yönelik bir siber saldırı tespit edildiğini duyurdu. Şirket, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında önlemler alınmasına rağmen, bazı müşteri bilgilerini içeren veri tabanına yetkisiz erişim sağlandığını belirtti. Ad, soyad...
  4. tıngırmıngır

HBO MAX fiyatları belli oldu

HBO Max platformu uzun süredir devam eden belirsizliğin ardından 15 Nisan 2025’te Türkiye’de yayına başlıyor. Warner Bros. Discovery’nin sahip olduğu dijital yayın platformu BluTV’yi tamamen bünyesine katarak Türkiye pazarına giriş yapıyor. Daha önce birkaç kez iptal edilen süreç bu kez...
  5. tıngırmıngır

Amazon Haul

Bakalım bazı dertlere deva olabilecek mi? E-ticaret devi Amazon, geçtiğimiz kasım ayında ABD’de başlattığı uygun fiyatlı alışveriş platformu Haul’u küresel ölçekte genişletmeyi planlıyor. Şirketin, bu yıl içinde Avrupa ve Meksika’da da Haul’u kullanıma sunmayı hedeflediği belirtiliyor. Amazon...
  6. tıngırmıngır

Öneri The Pirate Bay

Bir zamanlar sıkı sık başvurduğum (muz) "Korsan Körfezi" paylaşım sitesinin hikayesi ilginizi çekebilir belki. Dizi paylaşım sitelerinde mevcut. "6 bölümlük 2024 yapımı dizi, üç genç adamın – Gottfrid Svartholm Warg, Peter Sunde ve Fredrik Neij – özgür bir internet için nasıl bir araya gelip...
  7. tıngırmıngır

Bildiğiniz yurtdışı kaynaklı film/dizi paylaşım siteleri

Türkiyedeki siteler gibi film/dizi izlemeye yarayan yurtdışından bildiğiniz/ kullandığınız web siteleri var mı?
  8. tıngırmıngır

Apple Tv , bu hafta sonu ücretsiz imiş...

"Apple, TV yayın hizmetinin bu hafta sonu tamamen ücretsiz olacağını duyurdu. Apple TV+ orijinal yapımları tüm cihazlardan abone olmadan izlenebilecek." Şeklinde bir duyuru gördüm. 3-5 Ocak 2025 arasında imiş. Ülkemizde geçerli midir bilemiyorum ama... Meraklısı vardır mutlaka.
  9. tıngırmıngır

Reklam Patlaması

Forum birden reklama boğuldu. Bu konuda çeşitli yöntemler kullanan arkadaşlar farketmemiştir elbette. Ancak bence forum kullanıcılarını soğutur bu reklam yoğunluğu Edit: Yoğunluk azaldı, bu haliyle elbette ki amacına hizmet edecektir.
  10. tıngırmıngır

Öneri Film-Dizi takibi

Yoğun olarak film ve dizi izliyor, yeni çıkacak bölümlerin/sezonların ne zaman yayınlanacağını görmek istiyorsanız, hangi bölümü/filmi izlediğiniz gibi kayıtları takip etmek istiyorsanız , t ra kt tv adlı (https://trakt.tv/) siteye ücretsiz üye olarak bunları yapabilirsiniz. Ayrıca Google...
  11. tıngırmıngır

Yardım PC açılmıyor

Desktop bilgisayar açılmıyor. Güç tuşuna basınca çok kısa bir süre güç geliyor, fan sesini filan duyuyorum (2-3 saniye kadar sürüyor) ancak hemen kapanıyor. Elbette bir servis yolu görünüyor. Ancak bu kadar bilgi ile bir ön tanı koyabilirseniz nelerle karşılaşacağıma dair bir fikrim olur. Ürün...
  12. tıngırmıngır

Öneri YouTube Premium 2ay ücretsiz

Google Play Store/Play Points/Avantajlar sekmesinde görünüyor. İlgilenen olabilir belki.
  13. tıngırmıngır

Dune part II , altyazı ,Yardım

Elinde es kaza Dune Part II (2023) Türkçe altyazı dosyası olan var ise paylaşabilir mi? Altyazı sitelerinden kalkmış mevcut altyazılar.
  14. tıngırmıngır

Öneri Android Tv için Ekran Koruyucu

Aerial Views *Tv destekliyor ise 4k dolby vision videolar sunan video ekran koruyucusu. *Marketten indirebilirsiniz. *Dikkat video akışı fazla bant genişliği kullanabilir
  15. tıngırmıngır

Jellyfin

Bildiğiniz gibi bilgisayarınızda/ harici disklerinizde bulunan medya dosyalarınızı televizyonunuzda medya akış platformlarındaki arayüzlerle benzer bir arayüzle izler gibi izlemek için bir takım çözümler var. Bunlardan bir tanesi olan, tamamen ücretsiz, açık kaynak kodlu ,kullanımı kolay ve bir...
  16. tıngırmıngır

Yardım Android telefon/tv için klavye

Android telefon ile android tv ye metin gönderebileceğim bir klavye uygulaması var mıdır? (Örneğin verilen m3u url ni sorunsuzca ilgili iptv uygulamasına yazabilir miyim?)
  17. tıngırmıngır

Yapay zeka destekli altyazı çevirme

Film/dizi altyazılarını formatlarını ( zaman kodu vb) bozmadan çevirebilecek bir yapay zeka uygulaması bilen var mı? Tabii ki tercih ücretsiz.

Geri