Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hem tvbox ta hem telefonumda ott navigator yüklü. Tvbox ta mac listesi eklemek istediğimde görseldeki gibi " telefonunuzda ki QR koduyla" seçeneği var. Ama telefonumda QR kod yerini bulamadım. Programı kullanan arkadas varsa yardım edebilir mi? ( ÖZETLE Telefonumdaki listeyi tv boxa QR kod ile...
DeepTv kullanıyordum. İçerik listesinde çocukların izleyebileceği tüm bölümleri içeren çok sayıda çizgi film türü liste vardı. Şimdi program bende çalışmıyor. Güncelleme mi geldi, program iptla mi oldu bilmiyorum. Açılmıyor program. Deeptv gibi çocuk içeriği olan program arıyorum. Var mı böyle...
Tv box cihazımda Elimdeki stb mac linklerini oynatmak için vistro player kullanıyorum. Güzel bi program ama linki ilk açmada çok uzun bi süre gerekiyor. Daha stabil ve hızlı program önerisi olan var mı? (çoklu listeyi destekleyen program arıyorum)
Ben bu programlama işinden pek anlamam ama bi konuda hem bilgi almak istiyorum hemde yapılabiliyorsa yazılımla uğraşan arkadaşlara fikir olsun istiyorum.
Malum kanalları izlediğimiz apk lar genelde serverdan gelen anlık veri ile çalışıyor. Program içindeki oynatıcıya 1 dk veya 2 dk veri...
Evimde hem hobi amaçlı hem ufaktan yan gelir kazanabilmek açısından fotoğraflı magnet basımı yapmayı ve sosyal medya sayfaları üzerinden satışını yapmayı düşünüyorum. Bu işle veya benzeri işle meşgul olan var mı? Eğer ki var ise fikir alışverişi yapmak tecrübesinden faydalanmak isterim.
Hakopro 4/64 cihazım için çalışan bi torrent indirme programı arıyorum. Torrent pro adında turuncu simgeli bi program buldum çalışıyor ama film indirirken izleme yapamıyorum. %100 bitmesi gerekiyor. Farklı program arayışındayım
Dostlar bi konuda bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var. Tv box üzerinden dizi film izleyen birisiyim. Ama pek çok apk denedim. Hiç birinde görüntü 720p üzerinde kalite görmedim. Turkttorrent gibi büyük ve bilindik torrent sitelerinde üyeliğim var ama ordan indirince de geri paylaşım (seed)...
Çinden 1tb boyutunda flash bellek aldım. Muhtemelen sahte boyut, gerçek boyutunun 1tb olduğunu düşünmüyorum. Gerçek boyutunu gösterecek program arıyorum. Var mı bildiğiniz işe yarar bi program
film ve dizi izlemeyi seviyorum. Kullandığım uygulamaların çoğu kalitesi orta seviyede görüntü veriyo. Şöyle yüksek kalite mümkünse gerçekten 4k kalite yayın veren apk var mı? Rec tv, hdfilmcehennemi gibi uygulamaları kullanıyorum. Kalitesi çok keyif vermiyo doğrusu
Password book isimli şifre kayıt programı kullanıyordum. Telefonumu yeniledim ve bu programı yeni telefonumda açamadım. Hata veriyor sürekli. Bütün şifrelerim bu programda kayıtlıydı. İçerikleri yedekledim elimde yedek dosyası var ama programı açamadığım için şifrelerime ulaşamıyorum. Bu...