Arama sonuçlarınız

1. J

Lenovo laptop pil göstergesi sorunu

Merhaba arkadaşlar. Lenovo laptopta şöyle bir durum var: priz enerji kesik-güç seçeneklerinde; güç düğmesine basınca kapat seçili. her durumda güç düğmesinden ya da mause yolu ile güç düğmesinden kapalı seçili. laptopu kapatıyorum, enerjiyi de kapatıyorum. Laptop kapalı iken herhangi bir tuşa...
  2. J

formula 1

Merhaba. Yıllardır yayınları izlerim; yıllar önce de ıptv yayın satın alırken özellikle sorduğum şu idi: Herhangi bir kanalda şu an ne yayınlanıyorsa sizin paket içinde ki aynı kanalda aynı yayını veriyor mu? Cevap: Kesinlikle efendim, yayınlarımız birebir aynıdır. Sonuç: yıllar önce de şimdi de...
  3. J

KAHVE ŞURUPLARI

Günaydın, evinde filtre kahve makinası olanlar ve aromatik tad olsun diye kahve şurubu kullanan arkadaşlar varsa; Hangi marka ve neden o marka! gibi yazabilirse memnun olurum. Philips HD7459/20 kahve makinası kulanıyoruz, filtre kahve çeşitli markalar alıyoruz, kağıt filtre vs. iki güzel latte...
  4. J

Android browser bookmarks içe aktarma

Merhaba, google playstoresiz android medya player kullanıyorum. yüklü olan en az dört browsere ki google chrome dahil pc üzerinde ki yer işaretlerini dışa aktardım, o yedeği box gönderdim, hangi tarayıcıya eklemek istesem de hiç birinde içe aktar yok. İçe aktarma yapabileceğim bir uygulama ya...
  5. J

DOT APK

Merhabalar, Yabancı bir yerden aldığım ve paylaşan arkadaşa teşekkür ettiğim DOT apk ve iki adet giriş paylaşıyorum, güncel kullanıyorum. 2026 1 e kadar süreli bir ıptv oynatıcısı. dot apk
  6. J

WİNDOWS LİSANSLAR

Merhaba, Freedos laptop için ekonomik satılan windows lisansları var. Bunlardan alıp, kurup 1 yılı aşkın kullananlar var mı? Lisans orijinalliği Microsoft tarafından bir yıl sonra atılma veya lisans yenile gibi bir uyarı ile karşılaşıldı mı? Sakıncaları veya artı eksi durumları bilen arkadaşlar...
  7. J

İkinci El SATIŞ İPTAL OLMUŞTUR

SATIŞ İPTAL
  8. J

VLC PLAYER altyazı sorunu

Merhabalar, Android box da son sürüm VLC player kullanıyorum, birkaç aydır herhangi bir tr altyazı indirme seçtiğimde; sağ üst köşede internet ikonu üzerinde kırmızı işaret var ve TR altyazı bulma indirme işlemi yapmıyor. Bu sorunu yaşamış ve çözüm bulmuş olan arkadaşlar var ise paylaşırsa...
  9. J

sky live apk ve panel için çözüm

Üyesi olduğum bir forumdan bir paylaşım aldım ama panel ve ıptv uygulama nasıl birlikte açılır veya kurulur bilmiyorum. Uygulama skylive apk ama paylaşan arkadaş farklı bir ıptv uygulamasını son derece güzel uyarlamış, paylaşmış. Ben panel kullanımı vs. bilmediğimden; ıptv apk yı ve diğer apk ve...
  10. J

KULAK İÇİ KULAKLIK

Selam arkadaşlar. Eşime kulak içi kulaklık alacağız, tahmini 5000 TL geçmeyen. kullanım alanı ofis-servis-ev-telefon-pc- dinleme izleme ve arama-cevaplama silikonlu olması tercih bu konularda biraz araştırma yapsam da en iyi bilgi son kullanıcı bilgisidir diyerek burada konu açtım. jabra elite...

Geri