Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam sadece gurupdakiler icin yaptim Malum 1 2 3 isteyen kendi sunucusuna eklesin sunucunuz yoksa html acip izleye bilirsiniz , simdi reklamlari devre disi biraktigim icin playere bi kac kere dokunun tam ekran yapmak icin daddylive tv malum kanallari reklamsiz
selam boyle bisey yaptim kodlamadan anlayanlar yardim etsin lutfen , Brawe borwserde izlemek cok iyi burdaki kanallarda reklam var Brawe browser yeni acilan sayfa kapata bildigi icin reklam sorun olmuyor , bunu oyle bi apk gome bilen olursa yardim etsin deneyek http://sakatv.wuaze.com/
Selam her kese Rokkr ve Whatced uygulamasının kırılmış sürmü varmi sizlerde? Ben aradım bulamadım bir az izledikden sonra para istiyor. Carck surumu varsa android için yardımcı olursanız sevinirim.tesekkurler şimdiden
Selam şu linke giderek vavooyu vpnsiz izleye bilirsiniz linke tikladiginizda sizi ana sayfaya ata bilir vavoo.to yazarak devam ede bilirsiniz sorun yok. php iyi anlayan varsa bu linki ana sayfaya atmadan direk bu linke gitmesini saglaya bilen olursa cok iyi olur Return to Homepage
öncelikle merhaba, şimdi size vavoon'un kanallarının orijinal m3u8i tam kanal listesini nasıl çekeceğinizi anlatacağım ( verdigim link pcde acilmaz onu vpnle denemeyin )
adım 1 web üzerinde html açın
adım 2 dışa aktar düğmesine tıklayın
adım 3 istediğiniz ülkeye tıklayın ve dışa aktar...