Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaptım bu kodu olmadı ... şöyle bir kod vermişler
@echo off
title WinRar Password Retriever
copy "C:\Program Files\WinRAR\Unrar.exe"
SET PASS=0
SET TMP=TempFold
MD %TMP%
:RAR
cls
echo.
SET/P "NAME=File Name : "
IF "%NAME%"=="" goto ProblemDetected
goto GPATH
:ProblemDetected
echo You can't...
Bunda o da yok, adamlar çok sağlam bağlamışlar Para istiyorlar şifre için, işte o parayı vermemek tek amaç :)
Sitenin açıklaması Şöyle ***
Kurulum
Mellivora PES Decrypt programına
25 Mart 2024 - 22:20
tarihinde güncelleme verildi. Bu tarihten önce indirenler hata alabilirler. Bu yüzden tekrar...
bu siteye para veriyon anladığım kadarıyla , bir de kırma programı yapmışlar sana kod veriyorlar öyle çözülüyor gibi birşey... işte olay tam burada başlıyor para vermeden bilgiye ulaşmak amaç :)
şifre değilde birkaç çözme programı ve bat dosyası buldum onu denedim ama açılmadı...
ikinci dosyayı aldığım yerde şöyle bir yazı var
Tüm içerikleri kurabilmeniz için satın aldığınız kod ile çalışan Mellivora PES Decrypt programını buradan indirin.
Mellivora PES Decrypt programının şifresi...
Linkteki dosyada şifre var ama bilmiyorum ben bir kaç video bakıp denedim ama çözemedim ? iki linkten birini çözerseniz yeterli olur arkadaşlar.
https://dosya.co/xdlst657mp9k/PES_2021_T%C3%9CRK%C3%87E_SP%C4%B0KER_UMUTLEADRAS.rar.html...