Arama sonuçlarınız

1. dehakan7

Yardım winrar şifresi kırma yardım ?

Yavaş yavaş bu kelimeye ikna olmaya başladım da , işte Azim var ya duramıyorum :)
  2. dehakan7

Yaptım bu kodu olmadı ... şöyle bir kod vermişler @echo off title WinRar Password Retriever copy "C:\Program Files\WinRAR\Unrar.exe" SET PASS=0 SET TMP=TempFold MD %TMP% :RAR cls echo. SET/P "NAME=File Name : " IF "%NAME%"=="" goto ProblemDetected goto GPATH :ProblemDetected echo You can't...
  3. dehakan7

O da değil denedim hatta ilk o aklıma gelmişti :) daha göremedim rar şifresi bulunursa çözülecek , her halde spikerin ismidir ??
  4. dehakan7

Bunda o da yok, adamlar çok sağlam bağlamışlar Para istiyorlar şifre için, işte o parayı vermemek tek amaç :) Sitenin açıklaması Şöyle *** Kurulum Mellivora PES Decrypt programına 25 Mart 2024 - 22:20 tarihinde güncelleme verildi. Bu tarihten önce indirenler hata alabilirler. Bu yüzden tekrar...
  5. dehakan7

Denedim o da değil :) Ayrıca bir kaç RAR çözücü program ile de denedim sonuç HÜSRAN yine...
  6. dehakan7

Evet buda versiyon 1 , yorumcusuz olan ve donuk donuk konuşan spiker, diğeri gibi değil ama emek için teşekkürler @furkan1907 sağol varol. :)
  7. dehakan7

Ben iki dosya üzerinde de denedim , sonuç olumsuz :)
  8. dehakan7

bunu biliyorum denedim bu eski, yorumcu yok birde çok anlatmıyor arada işte, diğerinin çakması gibi :)
  9. dehakan7

bi deneyelim bakalım, çıktık bu yola artık dönüş yok, bu rar kırılacak, çocuklara söz verdim , oyuna türkçe spiker eklicem :)
  10. dehakan7

almasınlar beni içeriye :)
  11. dehakan7

Evet ücretlide ücretli herşeye ulaşabilir miyiz diyom, ondan uğraşıyorum, ve başka sitede yok bu adamlar yapmış para ile satıyorlar :)
  12. dehakan7

Teşekkür ederim , hadi hep beraber :)
  13. dehakan7

bu siteye para veriyon anladığım kadarıyla , bir de kırma programı yapmışlar sana kod veriyorlar öyle çözülüyor gibi birşey... işte olay tam burada başlıyor para vermeden bilgiye ulaşmak amaç :)
  14. dehakan7

onları da denedim maalesef :)
  15. dehakan7

şifre değilde birkaç çözme programı ve bat dosyası buldum onu denedim ama açılmadı... ikinci dosyayı aldığım yerde şöyle bir yazı var Tüm içerikleri kurabilmeniz için satın aldığınız kod ile çalışan Mellivora PES Decrypt programını buradan indirin. Mellivora PES Decrypt programının şifresi...
  16. dehakan7

ben yapabilir miyim ki o dediğini :) demek istediğim rar lı bir dosyanın şifresini çözmek...
  17. dehakan7

Linkteki dosyada şifre var ama bilmiyorum ben bir kaç video bakıp denedim ama çözemedim ? iki linkten birini çözerseniz yeterli olur arkadaşlar. https://dosya.co/xdlst657mp9k/PES_2021_T%C3%9CRK%C3%87E_SP%C4%B0KER_UMUTLEADRAS.rar.html...

Geri