Arama sonuçlarınız

1. Latte

Yardım SPOTIFY SIRALI ÇALMA ÖZELLİĞİ AKTİF ETME

@Adnan K. Muud Premium 24 aylık hediyesi var ve kullanmıyorum diyordum bir aktif edeyim dedim. Spotify yerine kullanabilirim belki dedim HD çalma özelliği vs nedeniyle de ama gördüm ki telefonda yüklü olarak kullandığım şarkılardan oluşan listemden ancak bir iki tanesini bulabildim. Uygulama...
  2. Latte

Anladım yani tek başına yeni yüklediğin uygulama işe yaramadı ve VPN de gerekiyor. Tamamdır 👌
  3. Latte

Spotify Lite açılıyor. Bu sefer şarkıları hiç çalmadı ;)) Sorun yaşayan benmişim gibi olmaya başlamadan ve hazır sizin için sorun çözülmüşken burada bırakıyorum ben. İyi eğlenceler size 🤟
  4. Latte

Birkaç yerde premimum özellik olduğu için özellikle hesabın premium olmasına dikkat çekiyordu. Belki kullandığınız önceki uygumalarda bu özellik tam olarak çalışamıyor yani mod o işlemde başarısız oluyordu. Ben de yükleyeyim bari hazır siz de onay vermişken 😅
  5. Latte

Bu da premium istedi. Kurunca satın alma ekranına gidiyor. Direkt kurunca premium özellğin aktif olduğu var mı ki?
  6. Latte

Kullandığınız versiyonun bağlantısı varsa verir misiniz. Premium özellik olduğu için sıralı liste ben de böylece deneyebilirim.
  7. Latte

@Adnan K. Bu videodakiyle sorun çözülüyormuş. Ayrıca warp ile kullanırken de düzeldiğini söylüyorlar. Bir tane premium modlu yükledim denemek için ama sıralı çalma premium istedi yine de. Senin yüklediğinde o özellik açıksa adres verisen onu kurup deneyebilirsin ben de.
  8. Latte

Spotify hiç kullanmadım işin doğrusu. Kardeşim kullanıyor ona bir sorarım o özelliği. iPhone için fark ediyor mu bilmiyorum ama yine de ondan alacağım cevaba göre android telefonuma kurup bir bakarım.

Geri