Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende anlamadım önceden denedim diye hatırlıyorum olamamıştı şimdi oluyo neyse calışıyo ya yeter o ( bu arada çok iyi bir kampanya var dahadaha da 4 5 kola kapağı okutarak 1 aylık tod hediya alınıyor şuan maçları filan bedava izleyebiliyorsunuz ben 2 tane aldım birincisi bitince ikincisini de alcam)
Mobildeki Dns adresi sayesinde oluyotv boca sadece rakamla DNS baglaniyo o sadece reklam engelliyo mobilde de hem reklam engelliyip hemde girilmeyen sitelere GİRİLİYO hemde konumun tr oldugunu site biliyo
Wifi ile giriyorum DNS.adguard.com yazınca DNS kismina wifi ile yasaklı siteler bile açılıyo dns kapayınca girilmiyo DNS den kaynaklı diye düşünüyorum mor paketin
Türk Telekom mobil hattım benim telefondaki reklam engelleyici DNS yı girince yasaklı siteler filan hepsine erişim oluyo ondan olabilir mi ev interneti de türknet
Hocam hiçbirşey anlamadım ben girdim o kısma önce bana ip adresi dördü orda birtane ip yazili vıdı aciklamasindaki değil ileri deyince ağ geçidi soruyor ondan sonra ağ on eki uzunluğu birde DNS
Mobilde VPN kullanmıyorum reklam engelleyici bir DNS var o dns yasaklı sitelere de girmemi sağlıyor dns sayesinde mi mobilden izliyebiliyorum ben birde TV ye DNS yapamadim ben nasıl yapabilirim
Benim bir sorunum var iptv# programı mobilde gayet iyi çalışıyor ama Tv'de maç kanalları açılmıyo ulusal normal kanallar çalışıyor her uygulamayı denedim hepsinde aynı denediğim uygulamayı mobilde deneyince mobilde sorunsuz açılıyordu bunu nasıl çözerim