Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harikasınız tam da dediğiniz gibi yolladım ve temizlik yaptım. Zaten birkaç KB dan başka bişey bulamadı. Bu uygulama ücretli pro sürüm diyor. İlaçlı olarak mı yükledim yoksa bişey yapmam gerekiyor mu
Maalesef ne yaptımsa mi stickten foruma bağlanamadım ve dolayısıyla yukarıdaki bağlantıya tıklayamadım. Sanırım protokol ayarları foruma girişe izin vermiyormuş. Bir şekilde çare bulmaya çalışıyorum. Yine de bilgi için teşekkürler
Jio Chrome xplore leankeybord cloud ve rec dışında ne birşey yükledim ne de video vs var. Ancak güncellemeler mahvetti depolamayı. Önbellekleri sık sık temizliyorum. 😊
Hocam ben bu kabloyu tam anlamadım. Bunu direk microdan sticke mi bağlıyoruz. Açıklamada dişi Micro diyor çünkü. Yoksa stickin kendi kablosu ile mi birlikte kullanıyoruz.
Mi Tv Stick kullanıyorum. Ancak o kadar güncelleme aldı ki artık yetersiz depolama alanı uyarısı vermeye başladı. Oysa sonradan yüklediğim uygulama sayısı 5-6 taneden fazla değil ve gerçekten gerekli olanlar. Acaba cihazı fabrika ayarlarına sıfırlasam sadece son güncellemeyi alma şansım var mı...