Arama sonuçlarınız

1. Latte

Yardım Mi Tv Stick 4K Depolama Sorunu

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DCKH8FT6?smid=A15SSGM7N6CCA&psc=1 Bu üründen bahsediyordum. Aynı yerden almak zorunda değilsiniz elbette ama birebir bahsettiğim buydu.
  2. Latte

Evet, özel mesaj değil de forumda konu açıp konuşmuş olsaydık yine de böyle bir başlık açılabilirdi ;)) Eğer birden fazla usb aygıtın varsa bellek dışında; klavye, mouse, ethernet, gamepad vb tek tek ya da USB hub ile aynı anda takarsan bir gün çalışacaklardır muhtemelen. Bir gün bu konuyu...
  3. Latte

Müthiş zamanlama @theperfectstrom 🤟
  4. Latte

Rica ederim. Sizin de görselli katkınız konuyu açan için büyük avantaj olmuştur. Elinizde varsa bir USB hub bağlayarak hem kablosuz mouse hem de USB ethernet bağlarsınız. Olur da bağlarsanız forumda konu açıp anlatırsanız eğer merak edenler veya böyle kullanılabileceğini bilmeyenler için de...
  5. Latte

Depolama sorunu için bu şekilde herşeyi yeniden yüklemek zorunda kalmadan yapma şansı var bağlanacak bir USB bellek ya da HDD ile. Yine de tüm uygulamalar harici belleğe taşınamaz. Size üstte verilen @Sinetech videosundaki gibi sadece cihaza kurulabilecekler ve taşınabilecekler olacaktır...
  6. Latte

Aşağıda kabaca göstermeye çalıştım. Güç kablosu buna dişi micro USB üzerinden takılıyor bu da cihaza bağlanıyor.
  7. Latte

Yalnız maalesef bizim cihazlardaki giriş micro USB olduğu için hız konusunda beklentiyi yüksek tutmamak gerekiyor. Diğer USB cihazlar için neyse de USB bellek ya da olur ki SSD bağlansa bile micro USB hız standartlarını geçemeyecektir. Yine de harici usb aygıtların bağlanması açısından f/p...
  8. Latte

https://amzn.eu/d/dnTEyS2 Bu ürüne bakın. Başka sitelerde de görebilirsiniz. Mi Stick 4k için kullanılabiliyor. Amacı cihaza sadece güç için takılan micro usb portuna bağlanıp kendi üzerindeki micro usb güç portundan cihaza güç vermek ve bir adet olan ama üzerine USB çoklayıcı da takılabilen...

Geri