Arama sonuçlarınız

1. D

bilgin gitti mi??

bu sefer keşke box olsa gerçi kumandda ile iyi çalışıyodu sorun da yoktu içerik bozmasa iyi dizi platform kalsörleri sanki bozulucak mobil gibi görunucek havası sezdim hayırlısı :)
  2. D

bilgin gitti mi??

ekran görüntüleri de atsaydınzı keşke :) valla ftbl kısmını kullanmasam da film dizi olayını bozmasa yeterli apple+ klasörü netflix 5 6 dil seçimi tv dizisi ekstra ekstra gain hulu vs fılan o kısımlarda çok net kullandıgım uygulamaların her birinden birer özellik yeterli geliyor zaten cihaza...
  3. D

bilgin gitti mi??

anlamadım usta ?
  4. D

bilgin gitti mi??

şöyle söyliyim tv yerını kullanmıyorum açıkcası dizi fil tv dizisi platformlar fılan kısmı baya hızlı guncel di netflx şuan bıraz eksık gıbı cem yılmaz fılan ekstra şeyler de var bide dil seçenekleri mesela ntflx de 5 6 dılı de koyuyor ya gerçi gereksiz detaylar sorsan sürekli açıyomuyum yok tv...
  5. D

bilgin gitti mi??

valla şuan adnan sanırım senın di vpn lat paylaşımı google tv arayuzunde vpn latın 30 sanıyede atması işime geliyor o sayede başlangıcı geçebiliyorum bilgin de kullanılıyor ama tabi düzelirse veya yenilenırse iyi olur
  6. D

bilgin gitti mi??

bilgin artık güncelle kendini yada ön kapıyı aç yeni yıl gelmeden sen geri gel :)
  7. D

bilgin gitti mi??

yok ya bu uygulama guncellemedikçe böyl oluru yok şansa girip kalırsa kalıyor yoksa açmıyor
  8. D

bilgin gitti mi??

güzel uygulama baya ülke filan var valla bilgin girşi geçip sonra kapanıyor vpn tam çözemedım vpn musade etmıyor normali de ana ekranı geçmiyoru şimdilik neyse geçtikten sonra kapanması da iyi yavaşlatmaz :) hızı nasıl lat ın vpn açıkken ?
  9. D

bilgin gitti mi??

2.kez girdim 1 taktik var sanırım acaba sorun ne guncelleseler bari :D vpn latı aktif kullanıyomusun nasıl hız konusunda ben pek vpn tercıh etmıyorum baya dolu gibi ulkeler fılan
  10. D

bilgin gitti mi??

deha vpn lat ile süreklı vpn kapatın diyip hata veriyor sende aynı sorun olmadı mı 1 kez şansa girdi ama hata verip süreklı sonunda vpn kapatıyor
  11. D

bilgin gitti mi??

vpn lat da lutfen vpn kapatın diyor ulke seçimin hangisi yani denediysen vpn açıp sorna uygulamayı
  12. D

bilgin gitti mi??

vpn ile de içeri girilmiyor açmak için deniyim dedim vpn lat ile mi denedin ben başka bir vpn ile denedim?
  13. D

bilgin gitti mi??

vpn filan gereksiz de bunun için dün inat da aynısı olmuştu acaba bir devir kapanmaya mı gidiyor sürekli apklar guncellenmek zorunda mı kalıcak :)
  14. D

bilgin gitti mi??

enteresan
  15. D

bilgin gitti mi??

bilgin açılmıyor konu hakkında BİLGİSİ olan :D :D :D

Geri