Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu sefer keşke box olsa gerçi kumandda ile iyi çalışıyodu sorun da yoktu içerik bozmasa iyi dizi platform kalsörleri sanki bozulucak mobil gibi görunucek havası sezdim hayırlısı :)
ekran görüntüleri de atsaydınzı keşke :) valla ftbl kısmını kullanmasam da film dizi olayını bozmasa yeterli apple+ klasörü netflix 5 6 dil seçimi tv dizisi ekstra ekstra gain hulu vs fılan o kısımlarda çok net kullandıgım uygulamaların her birinden birer özellik yeterli geliyor zaten cihaza...
şöyle söyliyim tv yerını kullanmıyorum açıkcası dizi fil tv dizisi platformlar fılan kısmı baya hızlı guncel di netflx şuan bıraz eksık gıbı cem yılmaz fılan ekstra şeyler de var bide dil seçenekleri mesela ntflx de 5 6 dılı de koyuyor ya gerçi gereksiz detaylar sorsan sürekli açıyomuyum yok tv...
valla şuan adnan sanırım senın di vpn lat paylaşımı google tv arayuzunde vpn latın 30 sanıyede atması işime geliyor o sayede başlangıcı geçebiliyorum bilgin de kullanılıyor ama tabi düzelirse veya yenilenırse iyi olur
güzel uygulama baya ülke filan var valla bilgin girşi geçip sonra kapanıyor vpn tam çözemedım vpn musade etmıyor normali de ana ekranı geçmiyoru şimdilik neyse geçtikten sonra kapanması da iyi yavaşlatmaz :) hızı nasıl lat ın vpn açıkken ?
2.kez girdim 1 taktik var sanırım acaba sorun ne guncelleseler bari :D vpn latı aktif kullanıyomusun nasıl hız konusunda ben pek vpn tercıh etmıyorum baya dolu gibi ulkeler fılan