Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajda ironi yapmıştım asla ama asla modlamam bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın bu arada ismim de can değil kullandığım mail adresi bana ait bir mail adresi değil :)
Evet bu yüzden bende sürekli destek olmaya çalışıyorum eleştiriye açık ve her görüşe saygı çerçevesi içinde dönüş yapılıyor. Hadi gelde bu adamın uygulamasını modla değil mi 😅
Verilen ekran görüntüsü ile gördüğüm kadarıyla arayüz gerçekten güzel gözüküyor göze hitap açısından modern bir arayüz tercihi iyi olmuş gün geçtikçe daha da gelişiyor mobil sürümünü güncelleyeceğim tekrardan emeğinize sağlık :)
Mobilde herhangi bir sorun göremedim açılış logosu da geliyor arayüzde güzel box veya stick kullanmadığım için deneme şansım olmadı aynı zamanda destek ol sekmesi olması ayrı bir güzellik. Bu yolda size başarılar emeğinize sağlık. :)
açıkçası ben ufak çaplı bir kontrol yaptım zararlı bir koda denk gelmedim verilen bir kaç uyarı uygulama imzası ile kaynaklı onun harici verilen uyarılar muhtemelen duyuru vs gibi kullanılan sistemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum kafasında soru işareti olanlar uygulamayı indirip kurduktan sonra...
dediğim gibi pcde olduğum için şu an izinleri görüntüleyemiyorum her şey telefonda spy için muhtemelen o uyar veriyor diye düşünüyorum bu sorunları çözersek uygulama hakkında bu tür yorumlar veya korkular olmayacaktır gelen güncellemeler ile daha da iyileşeceğine inanıyorum
az önce ss olarak attığınız izinler hangi uygulamada kullanıldı ise şu an pcde olduğum için telefondan bakamıyorum ona göre dediğim izni kaldırıp özelden atarsanız bi kontrol edelim soruna çözüm bulabilirsek o şekilde çözmeye çalışalım
hocam bu arada emeğinize sağlık ama bir izni gözden kaçırmışım receive boot completed iznini neden kullandınız tam olarak ihtiyaç nedir ?
yüzde 70 olasılıkla spy virüs sebebi bundan kaynaklı olabilir ben bu izni gözden kaçırmışım eğer bu izin çok gerekli değilse kaldırırsanız muhtemelen dediğim...
hepsini uygulama içinde görüp kontrol edebiliyorum hocam o spy virüs sebebi wake_lock system alert windows izinleri sebeiyle olabilir ama uykuya geçmemesi wakeLock ihtiyaç var diye yorumladım system alert ise pencerede uyarı verebilmek için diye yorumladım başka bir şey için kullanılmadıysa...
Box uygulamasına da ufak bir mod ile 4 virüsü 1e düşürdüm 1 adet çıkma sebebi ise uygulamanın dosya okuma ve yazma izninden kaynaklı tahminimce bu izin verilmezse sorun çıkmayacağını düşünüyorum veya geliştirici bu izni kaldırsa virüs uyarısı vereceğini sanmıyorum geliştirici de tamam derse box...
Cep mobil uygulamasını virüs total ile tarattım biraz fazla virüs uyarısı aldım fakat ufak bir mod ayar ile virüs sorunu azaldı 3 adet gözüküyor muhtemelen 1 tanesi dışarıdan bilgi vermek için kullanılan sistemden dolayısıyla kaynaklı diğeri ise uygulamaya içeriden güncelleme veriliyorsa o...
bir gün kullanacağım bir şey olursa kodlayacağım ama o gün gelir mi gelirse ne zaman gelir hiç bilmiyorum en iyisi ben facebook kullanıyo gibi yapıp signal kullanıyım bu arada yeni os keşfettim patr0nOs bence onu kullanın derim..