Arama sonuçlarınız

1. D

Öneri YENI PUU TV GELDİ !!! IPTV bölümü eklendi.

benim söylemek istedigim seninle alakalı değil bu arada telefon da bunları kullanma ile alakalı kaç bin tl lik telefonlara bunları kurmak yerine ya box alırsın kafan rahat olur yada telefon da haftada 60 tl ye tod veya 100 e beın cnnct alrsn 1 kahve parasına ligi izlersin gerisi yine box da...
  2. D

uygulama windowsa da inmiyor ben makineye yine de kurdum ama açıkcası sildim sonra evet virüstotalde baya virüs buluyor bir çok arkadaş telefonlarına uygulama kurarken virüstotalde baksın apk ya benden tavsiye geçmiyosa o riski almak isteyen kursun telefona bu uygulamları sadece pun için değil...
  3. D

uygulama ile olan fikrim açıkcası laptop da ındıremıyodum virus uyarısı bu zamana kadar veren sizin uygulamalar pars ve puu neyse çok önemli değil kurdum box da çok sade kalmış yani bu sizin uygulama ile de alakalı değil aslında 10 fılm fılan ıle sadece kanalalr ıle şahsen benım için pek çekici...
  4. D

bence logo tv açınca olmamalı kanalların kendı logoları dışında yerel de fılan özellıkle ötekıler de zaten zaten yayın bellı ya kurt ya bılmem ne var bıde sızın logo ya bence gerek yok açıkcası ben o yuzden kullanmıyorum söylemek istedim
  5. D

yerli tv dizilieri ve apple exxen gibi inat da olan klasörler şeklinde var mı içinde s+plus kanalalrı fılan yıne ınat gibi bide bence şu kanal açıkken bide köşede puu tv yazması guzel durmuyor bence başka uygulamalarda bu tarz bişe yok
  6. D

neyse hocam kuranlara iyi kullanmalar :) tabi chrome da windows a indirebilip virüs yuzunden ındırememe sorunuaşıp sonra virus total de virüs görüp yine de kurmak isteyen varsa tercih meselesi :D :D
  7. D

box dostum w,ndows a da virüs algılayıp inmedi yani bişe indiremedim :)
  8. D

uygulama daha windows a inmiyor hani virustotal de taramayı geçtim yani tavsiyem önce kendi windowsunda indirip virus total de taratman buraları geçiyorsa zaten bizde kurarız en azından windows a inseydi virus total de virus bulsada box da kurup denerdim
  9. D

puuu şuan tamamen hazır mı bitti mi eklenicek bişe yoksa kurup bakıcam ?

Geri