Arama sonuçlarınız

1. F

Yardım Samsung Tizen

Valla gittim n11 den bob player aldım 170 tl ye mis gibi, m3u linkini bu siteden telefon aracılığı ile kopyala yapıştır yapıyorum 10 taneden fazla playlist yapmışım hangisi patlarsa öbürüne geçiyorum tertemiz 😃
  2. F

Yardım Samsung Tizen

Evet o mk iptv yi 3 yıl önce kullanmıştım yapımcısı almancı bi türk bi süre sonra para istiyor
  3. F

Yardım Samsung Tizen

Valla baktım olacağı yok kiminin menüsü hoşuma gitmedi kiminin hızı paraya kıydım n11 den 1 yıllık bob player aldım kurtuldum:)
  4. F

Yardım Samsung Tizen

Malesef ben Samsung tizen apps strore Quick player isimli bir uygulama bulamadım sanırım sizin işletim sistemi farklı.
  5. F

Yardım Samsung Tizen

Hangi parametleri yüklemek lazım? Youtube da azeri bir arkadaşı izleyerek rus app marketi üzerinden ott player i yükledim fakat çalıştıramadım.
  6. F

Yardım Samsung Tizen

Tizende ne güzel iptv smarters pro çalışıyordu şimdi yeni url ekleyeyim dedim yine engelleme gelmiş…youtube daki ilgili bütün videoları izledim http// slash sildim ekledim ne yaptıysam nafile bir şekilde Authorization failed for above host hatasını geçip menüye girsemde player ne canlı kanalları...

Geri