Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu liste ilk başta çalışıyordu ama kısa süre sonra kapandı sanırım çünkü bende de çalışmıyor diye kaldırmıştım.
Konu kapalı olmadığı için hala aktif olduğu düşündünüz sanırım. Üst mesajlara bakınca çalışmadığını yazanlar var aslında 🫤
Ben teşekkür ederim sözleriniz için. Bu kadar malı mülkü mezara mı götüreceksin derler ya bizim de malımız mülkümüz elimizdeki bilgi ya da tecrübe. Öte tarafta kimse sormaz maç yayın linkini ya da teknolojik bir sıkıntısını, şimdiden paylaştık paylaştık ;))
Evet güzel bir liste. Akşamki maç sırasında canlı skorla maksimum 5 saniye farkla izletti. Yani gol olmadan birkaç saniye önce sadece gol bildirisi görünüyordu canlıskor ekranında. Dakika da hep aynıydı. Yani senkronizasyon açısından.
Tarayıcıdan neden açıyorsunuz peki?
Bağlantı adresini direkt olarak IPTV oynatıcıya girmeniz gerekiyor. Tarayıcı ile açarsanız önce dosyayı indirmeye çalışır, iptal ederseniz de bu gösterdiğiniz hatayı verir çünkü web sayfası üzerinde bağlantıyı oynatacak bir eklenti yok ayrıca sunucuyu sürekli...
Bağlantıya tıkladığınızda sizi yönlendirme sayfasına götürür. Orada ortada gideceği adresi gösterir. Süre dolunca da orijinal adrese giden sayfa açılır.
Aşağıdaki görselde görünen adres olması gerekiyor kullanmaya çalıştığınız. Farklı ise evet hata sizde ama birebir aynısı ise kullandığınız...
Evet, ben de kontrol ettim. Bazıları için muhtemelen VPN gerekiyordur çünkü açılmıyor ama genel olarak TR spor kanalları ve ulusal kanallar açılıyorlar. Teşekkürler.