Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dizi bölümlerini ekledikten sonra onları bir canlı yayın haline nasıl getirip ekleyeceğim youtube da yapılan canlı yayınlar oluyordu ama bir çoğu kapandı bende kendim yapmak istiyorum
Çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı oldu son olarak bir şey daha soracağım http://stream.tvcdn.net/haber/haberturk.m3u8 live.daioncdn.net/bloomberght/bloomberght_720p.m3u8
Gibi kanal linklerindeki daioncdn stream.tvcdn.net neyin adresi yani aramaya yazdığımda bunlar çıkmıyor bu linkteki yayınlar...
Anladım , teşekkür ederim peki canlı kanal linklerini ekleme nasıl yapılır ayrıca bir kanal için birden çok url girilip çalışmayan olduğunda ona geçişi nasıl sağlanır , bu listeyi hazırladığımda dosya olarak alabiliyorum burada paylaşılan sinem3u tarzında url için illaki dropbox’a yüklememiz...
Biraz araştırma yaptım zor bir şey değil ama nasıl yapacağım hakkında bilgim yok
Canlı tv konusunda değilde dizi olarak ele almak istiyorum
Atıyorum behzat ç dizisi bölümleri yükleyip o bölümlerin sürekli döndürülmesi ve m3u ya dahil edilmesi
Bunu yapan veya nasıl yapılabileceğini bilen birisi...