Arama sonuçlarınız

1. Latte

Yardım KENDİ M3unu KENDİN OLUŞTURMA

Rica ederim. Orada sonunda bir m3u8 dosyası var dikkat ederseniz. O dosya içerisinde yer alıyor yayın kaynağı. Yayını veren habeturk.m3u8 diye bir bağlantı değil o dosyanın içinde tanımlanan yayın adresi yani. O dosyayı o site içerisine yüklemişler, dosya içerisinde de yayının bağlantı adresi...
  2. Latte

Örnek bir kod size. Kekikakademinin m3u listesinin bir kısmını alıp düzenleyerek hazırladım. Kanal ismi, kodu, dili, ülkesi, grup ismi(belirli kanalları belirli kategorilerde göstermek için), kanal logosu ve içeriği gösterir URL adresi ile birlikte. EXTM3U # MBA Kanalları # (Aynı kategorideki...
  3. Latte

Listeyi oluşturduktan sonra ya da öncesinde isterseniz manual olarak da liste oluşturabilirsiniz aslında. Halihazırda çalışan ve sürekli değişmeyen m3u listelerinde ekli kanallar varsa veya kendiniz ekleyecekseniz not defteri ile de liste hazırlanabilir. Sadece dosyanın bir m3u listesi olduğunu...
  4. Latte

Sadece kendi bilgisayarınızda yapacaksanız VLC Media Player ile Oynatma Listesi oluşturup içerisine istediklerinizi atar ve daha sonra oynatma listesini dosyaya kaydet deyip m3u oluşturabilirsiniz. Çevrimiçi olacaksa durum değişir. Bu sefer yine izlenecek içerik adres olarak açılır VLC'de ve...

Geri