Arama sonuçlarınız

1. tıngırmıngır

Televizo full türkçe 1.9.7.44-g apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)

Modluları paylaşılmış işte bu konuda
  2. tıngırmıngır

Televizo full türkçe 1.9.7.44-g apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)

Evet bir sorun görünmüyor. Yapımcıları da aynı zaten.Bu uygulama ile proya yükseltip, kullanıcının ( cihaz) ekle/çıkar yapabilirsiniz diyor. Ben cihaz ekle çıkarı da televizo uygulaması üzerinden yapıyorum.
  3. tıngırmıngır

Gönderdiğiniz linkteki uygulamayı tekrar inceledim, televizo'yu proya yükseltmek ve hesap yönetimi için diyor.
  4. tıngırmıngır

Hatırladığım kadarıyla ben telefon üzerinden uygulama içinden almıştım. Bu uygulama televizo hesap yönetimi ile ilgili görünüyor. Yani bu uygulama da pro sürüme yükseltebilir açıklamasına göre gama dediğim gibi ben uygulama içinden aldım.
  5. tıngırmıngır

Almıştım , ailecek kullanıyoruz😀
  6. tıngırmıngır

Yo önerim o değil. Elinizdeki son sürüm ama premium değil. O hali size yetiyor ise modlu eski sürüm yüklemeyin. Ayrıca Premium sürüm tek sefer ve 5 kullanıcılı fiyatıdır. Çok hesaplı.
  7. tıngırmıngır

Konu içindeki mesaj 'Televizo full türkçe 1.9.4.0 apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)' Televizo full türkçe 1.9.4.0 apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.) 5 kullanıcı , süresiz kullanım
  8. tıngırmıngır

Evet güncelleme sıklığını "uygulama başlangıcında" ayarlarsanız
  9. tıngırmıngır

Ayarlardan güncellemeyi "uygulama başlangıcında" olarak seçin, kullanacağınız listeyi tıkladığınızda , güncellemesini yapar. Bahsedildiği gibi listeler toptan otomatik olarak güncellenmez ,siz listeyi kullanmaya başladığınızda o liste güncellenir
  10. tıngırmıngır

@Gustasgun Konu '⚡DRAG10 [🇹🇷] M3U LİSTESİ⚡' Öneri - ⚡DRAG10 [🇹🇷] M3U LİSTESİ⚡ Konu 'Bekx M3U Listesi' Öneri - Bekx M3U Listesi Konu '🎬 ⚡7636⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡ 🎬' 🎬 ⚡7636⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile...
  11. tıngırmıngır

Bu sadece oynatıcıdır. Forumda paylaşılan bir çok liste oluyor, kimi kısa ömürlü,kimi sürekli güncel tutulan,takip ediniz. Bir kaç örnek vereceğim onları deneyiniz.
  12. tıngırmıngır

Listeleri eklerken güncelleme sıklığını "açılışta" olarak seçin. Uygulamada herhangi bir listeyi çalıştırdığınızda günceller.

Geri