Arama sonuçlarınız

1. B

Televizo full türkçe 1.9.7.44-g apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)

Çözümü merak ettim, bilmek isterdim. Şimdi çözüm olmasa bile gün gelir lazım olabilir. 😉
  2. B

Televizo full türkçe 1.9.7.44-g apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)

Kırık sürüm kullanmanın da güzel yanı yedek alıp geri yüklemek, TV boxta da aynı yedeği kullanmak. Yoksa orijinal son sürümü kullanırım.
  3. B

Hocam onu biliyorum kastettiğim bu değil. Sakultah üstadın listelerinin linkleri değiştiği için liste linklerini yeniden girmek gerekecek linkleri yeniden girince kanal sıralaması değişiyor. Şu anda TV boxta eski linkler çalışmaya devam ediyor. Bunu yedek alıp geri yükleyince eski linkler olduğu...
  4. B

Hocam zaten vazgeçtim. Çünkü TV boxta Sakultah üstadın eski kablo listesinin kanal sıralamasını manuel olarak tek tek yapmıştım ve hala hepsinin çalıştığını farkettim. Bu sıralama ile tekrar uğraşmamak için denemekten vazgeçtim. Sorun da yaşamıyorum. Dediğiniz gibi bir fark olmadığını da...
  5. B

Hocam 1.9.4ü aynı telefona kaç defa kaldırıp kurdum, böyle uyarı vermedi. Onun için kullanan var mı diye merak ettim. TV boxta deneyeyim bakalım. Artı özellikleri yoksa zaten 1.9.4e devam ederim. Teşekkürler.
  6. B

Arkadaşlar Televizonun kırık 1.9.4 versiyonunu kullanıyorum. Bu konu altında daha üst kırık versiyonlar diye paylaşılan 1.9.6 ve 1.9.7 versiyonlarını indirip kurmak istedim. Ancak telefon her iki sürümde de virüs uyarısı verdi ve korktum kurmadım. Bunları deneyen var mı? Virüs uyarısı kırık...
  7. B

Kırılmamış sürümler kullanılabiliyor ancak kırılmamışlarda yedek alma ve yedeği geri yükleme pasif olduğundan kırılmamışları kullanmak benim işime gelmiyor.

Geri