Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim için sorun değil.
Gerekiyorsa apk dosyasına box uyumlu mod ekliyor ve ana ekranda gösteriyorum ya da projectivy launcher ile ana ekrandan kullanıyorum.
Yine de deneyip size geri dönüş yapacak olanlar olabilir bunu bir sorun olarak görüyorlarsa.
Eklediğiniz dosyayla ilgili bilgi de...
Yükledim Google Drive adresine. İndirince haber verir misiniz sileyim dosyayı ;)
Bu arada telefona da android box'a da kurulabilir ama android box ana ekranında ya da uygulamalar altında görünmez. Sistem uygulamaları içinden açmanız gerekir ya da Projectivy Launcher kullanıyorsanız ana ekranda...
O şans oluyor biraz. Epg listelerini oynatıcı ayarlarından hem m3u listesinden hem de mevcut diğer epg listelerinden birden almaya ayarlayabilirsiniz.
Eğer liste Epg verilerini de çekemiyorsa ayrıca EPG listesi eklemeniz gerekebilir. Bu sefer de epg listelerinin kanalları nasıl tanımladığına...
Rica ederim.
IPTV Sevenler konusuna da yazmışsınız. O listede Epg mevcut değil eğer onun için soruyorsanız.
Ayrıca bir Epg listesi bulabilirseniz onu kullanabilirsiniz.
Kullanmadığınız bir cep telefonu, tablet veya bilgisayarı güvenlik kamerası olarak kullanmaya yarıyor. Tüm cihazlarda aynı sürüm yüklenip her birine aynı gmail adresi ile giriş yapıldıktan sonra tek bir yerden hepsine erişim sağlayıp izleyebiliyorsunuz. İster wifi ister mobil veri olsun cihazlar...