Arama sonuçlarınız

1. Latte

Mobil Uygulamayı Android TV Box Uyumlu Hale Getirme

Pekala. O halde size deneme yapabilmek için bir uygulama önermiş gibi olmuşum. Kolay gelsin 🤟
  2. Latte

Anladım. Android Tv box cihazı için denediğimden dolayı bir android tv için hangi uygulamada nasıl sonuç alınır bilemedim tabiki. Yine de bir şekilde başarılı olabiliyor gibi görünüyor sizin yaptığınızda. Söylediğiniz gibi belki farklı bir uygulamada daha net sonuçlar alırsınız. Keşke...
  3. Latte

Android tv box mı yoksa android tv mi kullanıyorsunuz? Ayrıca hangi uygulamayı denediniz ben de denemek isterim.
  4. Latte

Bahsettiğim şekilde android tv box için değil sadece mobil uyumlu ama cihazlara yüklenip bulması zor olan bir uygulamayla denediniz mi sonuç almayı? Başarılı oldu mu ayrıca merak ettim. Çünkü yüksek ihtimalle hiçbir şeyi değiştirmeden sadece Android TV başlatıcı desteği ekleyerek klonlamak tüm...
  5. Latte

Asla merak etmiyorum.
  6. Latte

Bu bahsettiğin şeyin uygulama değil de premium versiyonu için olduğunu söylersen en azından uygulama işe yaramaz gibi algılanmaz ;)) Eğer mesajını yanlış anlamadıysam yani pörfektsıtorm 😅
  7. Latte

DÜZENLEME Anlatımın altına görseller eklenmiştir. Yapmak isteyecekler için daha açıklayıcı olacaktır umarım.
  8. Latte

Televizyonu kullanma sırası gelince olabilir tabi. Şu anda büyük patronda çünkü ;) Dedim ama yapamam çünkü premium versiyonda dışarı aktarabiliyorsun. Değilse sadece oluşturup yüklemene izin veriyor.
  9. Latte

Uygulama ana ekranında iki seçenek var birisi yüklü olan uygulama diğeri ise APK seçerek yani setup olan dosyayı seçerek yapmak. Yani yapılabiliyor. Ben herhangi bir sorun çıkar mı emin olamadığım için kurulu olanı silip APK dosyasını klonladım.
  10. Latte

Teşekkür ederim @patr0n kardeşim ;) Ben bunları yaparken buralar fazlaca karıştı kayyum meselesine. Resimli vb. düzenleyemedim anlatımı. Birkaç güne ortalık durulursa belki düzenleme yapabilirim görseller de ekleyerek.
  11. Latte

Evet bahsettiğim oydu. Express VPN olan. Uygulamalar altında da görünüyor ana ekrana da eklenebiliyor uygulamalar listesine diğer uygulamalar gibi.
  12. Latte

Arkadaşlar merhaba, Birçoğunuz biliyorsunuzdur ki android tv box için geliştirilmeyen uygulamalar onları android tv box cihazınıza yükleyebilseniz bile Projectivy Launcher gibi bir başlatıcı kullanmadığımız sürece normal uygulama listesinde görünmüyor ve ulaşmak için Uygulamalar/Tüm...

Geri