Arama sonuçlarınız

1. T

M3u listeleri ve uygulamalarda devamlılık

Ki gpt kullanabilirsin herkes kullanabilir ona göre paylaşım da yapar önemli olan yapabilmek bende kullandım noldu yapamadım
  2. T

Gpt herkes kullanıyor ben yaptırmaya çalıştım yapamadım bilgim yetmedi :ROFLMAO:
  3. T

Maşallah demek istediğim bizlerde kendimiz yapalım dosyaları alıp yoksa ticari amacı güdenler mutlaka olur ama bir kere free paylaşılsaydı her yerde olurdu ondan
  4. T

Tşkler arkadaşlar yinede sağolun
  5. T

Tamamda neyi satılacak allah aşkına tutturmuşsunuz yok o çalıyor yok o şuna ekliyor yok şu satıyor ee sen naptın 2 gün durdun sonra konuyu sildin böyle işmi olur ya tam yapın ya hiç yapmayın milleti peşinizden koşturuyorsunuz fixlense bile insanlar fixlenene kadar kullanır sonra birisi gelir...
  6. T

bizimle dosyaları paylaşman mümkün mü peki bizde kendimiz alıp kuralım boşa iptv ye para vermeyelim yarın bir gün kapanacak şeylere hem bakıp kendimizi geliştirmiş oluruz?
  7. T

2 günde bir liste degiştiriyodum inşallah kerimin liste uzun sürer yeter artık
  8. T

bize kimse balık tutmayı ögretmiyor ki birileri birşeyler yapıyor sonra yok telif geldi yok kapandı yok anlaşamadık yok küfür etti deniliyor yok laf yapıp alınanlar falan sonra hopppp tüm herşey siliniyor bize kimse birşey ögretmediği sürece bu böyle devam eder kerimkıractan allah razı olsun...

Geri