Arama sonuçlarınız

1. J

M3u listeleri ve uygulamalarda devamlılık

Arkadaslar ben 2 sayfa yazilanin ozetini geceyim su an hollanda macindayim dazn 1 vavoo proxyli donma takilma yok tesekkurler kerim kirac.
  2. J

Kardesim ne gerek var bir suru kaynak var. Tsl ligini izlemesen hicbirsey kaybetmezsin. Dizilere turkce altyazi koyabiliyorsun diye biliyorum parana yazik. Maclari turkce sesi acik izlesen kafa utuluyor. Tavsiyedir.
  3. J

Senelerdir bildigimiz seyleri tekrar tekrar yazmayin.
  4. J

Cok guldum buna
  5. J

son olarak sana sen olayı anlamamışsın ve artık yazdıklarına cevap vermeyeceğim diyorum
  6. J

öyle yetenekli insanlar var sayıyorum pigzilla, inat, nikyokki, feroxx, kraptor, playtvapp, sarapcanagii, kerimmkirac, alexded, love4vn, phisher, cuxplug, tebertv, fmhy, a1xmedia, black joseph, cricfy, sportzfy, sportzx...
  7. J

Sen olayi anlamamissin
  8. J

Kardesim konunun ozeti benim icin su ben internette cok kolay bulabildigim birseyi kullanirim devlet buna onlem alsin bana ceza kesmesi sacma olur. Risk alip yapan arkadaslara tesekkur ediyorum ama gercekten yetenekliyse yapsin bu isi. Ben kuruldugundan 2014'e kadar piratebay kullandim 2014'ten...
  9. J

Arkadaşlar 1-2 günlük m3u listesi ve uygulama yapmayın lütfen. Süreli ve kullanıcı sayılı olanlardan bahsetmiyorum. Çalınıyor telif yedi vs deniyor önlemini alamayan yapmasın. 3 tane normal evimde 3 tane yazlığımda 1 tane laptop'uma 7 tane cihaza kuruyorum ben bunları. Orjinal kullan diyenler...

Geri