Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok hocam yanlış mesaj atmak yalanla neden aynı olsun ki ? Yalan ayrı bir şey yanlış bilgi vermek ayrı bir şey ben sizi anladım ama o an attığınız mesaja göre cevap vermiştim yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayın saygılar.
Hocam tartışma çıkarmaya mı çalışıyorsunuz anlamadım ama ben size yalancı demedim öyle bir ithamda bulunmadım yanlış mesaj vermeyin dedim burada yalancı dediğimi falan nerden çıkardınız anlamadım ki üstelik ben sizin attığınız mesaja göre cevap verdim deseydiniz ki buda toplama ama...
Hocam her eklentinin geliştiricisinin kendinin olduğu yazıyor güzel bişey dediniz hani ben ona ithafen yazdım ki bilmeden mesaj atmışsınız yazmıştım sonradan bunca zamandır forum üyesi biliyodur diyerek mesajı dahi değiştirdim. Üstelik sizi suçlamadım yazdığınız mesaja cevap olarak bende mesaj...
Hocam Allah için yanlış mesaj atmayın hangi eklentinin geliştirici kendisiymiş ? Olduğu gibi tüm eklentileri toplamış hepsinin geliştirici ismine kendi yazmış içinde ekli olan repoların bir çoğu kekikakademiye kalanlar nikyokki fero makoto ve power dizi sinemalarda bana ait eklentiler. :)