Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok hocam siz benim ne demek istediğimi anlamadınız galiba.Yalnış mesaj atmak yalan konuşmakla aynı değilmi?Tartışma taraftarı değiliz.Ben sadece sizin sohbete giriş açınızın itici olduğunu ifade ettim siz tartışma diyorsunuz.Öyle yazmışsınızki sanki ben depoyu yapan arkadaşı savunuyorum o biraz...
Yok hocam sizin dediğinize göre ben yalancıymışım.Eğer orda geliştirici ismi sizin olsaydı ben onun isminden söyleseydim sizin dediğiniz doğrudur fakat bende biliyorum o deponun kendisinin olmadığını açıklamadada yazdım eklentileri diğer depolardan götürüp birleştirdiğini.Sadece sizin sohbete...
Ben olanı yazdım hocam geliştiriciler kısmına 3 tane gelişitirci ismi var biride o olanı yazdım.Yukarıda okursanız hepsinin aynı olduğunu sarapcanagii dan neonsporu makatodan yerlidiziler ve yerliprogramları bir araya eklediğini söyledim.Yalnış yazmak başka bişey,ben olanı dedim.O öyle yazmışsa...