Arama sonuçlarınız

1. E

Kablonet m3u

Blokluyorum hocam hiç sorun değil. Ben gerekirse hiç yorumlara bakmam listeyi güncellerim. İstedikleri gibi davransınlar sorun değil.
  2. E

Kablonet m3u

Ben insanlara fayda sağlamak yerine egosunu tatmin eden, üstünlük taslayan hatta DM'e gelip cevap vermeye dahi tenezzül etmeyen insanlara kendimi tutamayıp gereken cevabı verdim. O benim şahısla aramdaki kişisel mesele, bu hiç kimseyi ilgilendirmez. Senin neyi protesto ettiğin veya ne yaptığın...
  3. E

Kablonet m3u

Url ekledim ama github şikayet edilince repoyu kapatıyor o yüzden bir alternatif bakıp dediğin sistemi kurmayı denerim hocam. Mesela google drive olabilir, orada ne kadar sürede ban yenir bilmiyorum ama direkt güncelleme yapılabilir. Link sabit kalıyor nasıl olsa.
  4. E

Kablonet m3u

Tamamdır hocam uyardığın için teşekkürler.
  5. E

Kablonet m3u

Aynen öyle, ben kendim yapmadım kendim yapmış gibi de paylaşmıyorum. Ek olarak listeyi kendim de güncelleyebilirim gerekli kodlara ulaştım. Umarım herkes için faydalı olur kısa sürede sorun çıkmaz, dediğim gibi amacımız her zaman topluma, insanlara imkanımız yettiğince faydalı olmak. Keyifli...
  6. E

Kablonet m3u

He valla reis ya böyle şeylere çekiyorlar beni geriliyorum kusura bakmasın kimse.
  7. E

Kablonet m3u

Böyle saçma sapan konuşacaksan benim konuma mesaj yazma. Ben insan gibi açıklama yapıyorum, bana utanmadan iftira atıyorsun bir de söylediğim şeyi anlamamazlıktan geliyorsun.
  8. E

Kablonet m3u

Abicim sen benim ne dediğimi anlıyor musun?
  9. E

Kablonet m3u

Hayır, akıl var mantık var şimdi sakultah denen şahıs listeyi hiç bir yerde paylaşmazsa ve ben bu listeyi sürekli güncellersem ettiğin laf için özür dileyecek misin? Merak ediyorum. Belki de sakultah benim bulduğum kaynaktan çekiyor listeyi ne biliyorsunuz?
  10. E

Kablonet m3u

Değil kardeşim, Sakultah kaldırmış hiç bir yerde bağlantısı yok nereden bulacam ben onun paylaştığı listeyi? İftira atıyorsun bilmeden sabır ya.
  11. E

Kablonet m3u

Kablonet yayınlarını paylaşan bir repo buldum. Paylaşan kişi (S) ile başlayan şahıs değil; repo sahibi bu forumdan mı emin değilim. Eğer buradaysa, reposunda paylaştığı için burada da paylaşıyorum — haberi olsun. Şikayet edilmesin diye kaynak vermiyorum. Geliştirdiğim oynatıcıya da ekledim...

Geri