Arama sonuçlarınız

1. T

Cloudstream toplu depo [AllRepos]

Kardeşim bu mantık ile 54 yaşına kadar gelebildim. 30 sene devlet dairesinde mühendis olarak görev yaptım emekli oldum. Allah'ıma şükürler olsun. İdare et beni :)
  2. T

@nikyokki, @Latte, @feroxxcs3 ve @kraptor ve daha kim repo sahibi arkadaşlar var ise lütfen bu olaya gönül koyup bizleri bırakmayın. Biz bu işten anlamayan binlerce kullanıcının bu olayda bizim bir dahlimiz yok. Yani tek kişiye sinirlenip bizleri de lütfen mağdur etmeyin. Rica ediyoruz. Yav biz...
  3. T

Aynen öyle hocam. Bende umarım yapmazlar dedim. Gerçekten kötü olur. Yani kendileri ile iletişim kuralım birşeyler yapalım diyorum.
  4. T

Zannetmiyorum hocam. Bizleri dımdızlak bırakıp gitmezler umarım. :) Gerçekten o zaman tv boxun önemi kalmaz benim için
  5. T

Öyle olursa gerçekten çok yazık olur
  6. T

Hocam megarepo ile AllRepos olayı çok farklı.
  7. T

Hocam sizi gucendirdi ise sileriz sıkıntı yok. Çünkü sizin repolariniz olmasa bu olayın anlamı yok. Bunu böyle yapan arkadasda bunu biliyordur muhakkak. Tabi gönül isterdiki sizinde rızanızı alsın
  8. T

Hocam öyle ama gerçekten çok faydalı olmuş. Aslında sizlerde bunu kendiniz uyarlasaniz çok güzel olur
  9. T

Bunu size hangi arkadaşınız verdiyse ve o nerden aldıysa bence ona söyleyin AllRepos admini forumda aktif olsun üstad.
  10. T

Çok iyi
  11. T

Evet şimdi baktım. Burda guncelleyen AllRepos admini mi yoksa içindeki repolardan birinin admini mi önemli olan o aslında. AllRepos admini ise demekki herşeyi otomatik yapamıyor AllRepos reposu. Diğer türlü ise çok iyi
  12. T

Öyle zaten iki cihazda deniyorum. Tek AllRepos kurulu cihazda
  13. T

Yalnız feroxxcs3 un fullhdfilmizlesene kurulu idi bende. Onda çalışmadı. Sildim nikstream inkini kurdum çalıştı. O zaman AllRepos işlevsiz kaldı. Niçin Nikstream görüp çalışmadı?
  14. T

Siz yurt içinde misiniz?
  15. T

Yok onla alakası yok. Fullhdfilmizlesene hiç bir repoda çalışmıyor. Zaten kırmızı kurulu bende
  16. T

Şu an fullhdfilmizlesene çalışmıyor. O zaman hiç bir repoda çalışmıyor demek mi oluyor?
  17. T

O başa çıkmayacak ki. Eğer içerikler den biri hata verirse eklenti sahibi guncellerse otomatik olarak burada da güncellenecek.
  18. T

Gerçekten güzel teşekkürler. Umarım bozulmaz

Geri