Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim bu mantık ile 54 yaşına kadar gelebildim. 30 sene devlet dairesinde mühendis olarak görev yaptım emekli oldum. Allah'ıma şükürler olsun. İdare et beni :)
@nikyokki, @Latte, @feroxxcs3 ve @kraptor ve daha kim repo sahibi arkadaşlar var ise lütfen bu olaya gönül koyup bizleri bırakmayın. Biz bu işten anlamayan binlerce kullanıcının bu olayda bizim bir dahlimiz yok. Yani tek kişiye sinirlenip bizleri de lütfen mağdur etmeyin. Rica ediyoruz. Yav biz...
Hocam sizi gucendirdi ise sileriz sıkıntı yok. Çünkü sizin repolariniz olmasa bu olayın anlamı yok. Bunu böyle yapan arkadasda bunu biliyordur muhakkak. Tabi gönül isterdiki sizinde rızanızı alsın
Evet şimdi baktım. Burda guncelleyen AllRepos admini mi yoksa içindeki repolardan birinin admini mi önemli olan o aslında. AllRepos admini ise demekki herşeyi otomatik yapamıyor AllRepos reposu. Diğer türlü ise çok iyi
Yalnız feroxxcs3 un fullhdfilmizlesene kurulu idi bende. Onda çalışmadı. Sildim nikstream inkini kurdum çalıştı. O zaman AllRepos işlevsiz kaldı. Niçin Nikstream görüp çalışmadı?