Arama sonuçlarınız

1. DeGrEeZeRo

Modem Sinyali Sorunu

Kesinlikle haklısın MESH kuracaksan bağlantı kopması yaşamamak için kaliteli cihaza vereceğin parayla 16 Mb hızı aktarmaya çalışmak çok pahalı bence.Bu durumda ethernet kablosuyla interneti taşırım daha iyi , en fazla kablo kirliliği olur.
  2. DeGrEeZeRo

Modem Sinyali Sorunu

Ben deneyimimi aktarmak için tüm süreci aktardım.Aslında olay şu alt katta modeminiz duracak ve sadece üst kat için bir tane kaliteli repeater alacaksınız.Aldığınız bu repeater ı üst katta bir prize takıp çalıştıracaksınız sonra modeminizin ayarlarına girerek üst kata taktığınız repeater ı MESH...
  3. DeGrEeZeRo

Modem Sinyali Sorunu

Naçizane tavsiyem internet hızını arttırmayacaksanız yeterli diyorsanız cihazlara deli para harcamanın da manası yok bence tv nin ethernet girişi varsa ve kablo görüntüsünü dert etmezseniz en mantıklısı üst kata modemden ethernet kablosu çekmek diye düşünüyorum.
  4. DeGrEeZeRo

Modem Sinyali Sorunu

Öncelikle android tv için 16 Mb internet hızının tümünü televizyon kullansa bile bunun yeterli bir hız olmadığını düşünüyorum.Sorununuzun çözümü olarak kendi deneyimimi aktarayım.Dublex evde Keenetic Extra DSL (KN-2111) modemim alt katta bağlıyken üst kata 500-600 TL ye satın aldığım 1200 Mb...

Geri