Arama sonuçlarınız

1. dehakan7

⚡🚙 Elektrikli araç gündemi ;)

Türkiye'de en fazla elektrik tüketimi dün saat 21.00'de yapılmış . *** Bayram yolculuğu öncesi herkes otomobilleri şarja taktı demek ki 😂
  2. dehakan7

Sıfır emisyonlu ve çevre dostu elektrikli araç kullanımının yaygınlaşması vizyonuna katkı sunmak amacıyla Devlet Hava Meydanları İşletmesi 60 adet TOGG aracını havalimanlarına tahsis etti. TOGG; yolcu ve çevre dostu havalimanlarımızda hava ve kara taşıtlarına rehberlik edecek Follow Me aracı...
  3. dehakan7

Elektrikli araç almalı mıyım sorunsalı 🤔 Evin tek aracı olarak elektrikli araç düşünen ama kararsız olanlar şu sorulara cevap vermeli: 1-) Yılda 3-4 defadan fazla 1000 km+ uzun yol yapıyor musunuz? 2-) Uzun yolda olabildiğince 150+ hızla gitme alışkanlığınız var mı? 3-) Uzun yolda 3-4 saatten...
  4. dehakan7

🔌Kurban bayramı dolayısıyla ilk şarj kampanyaları duyurulmaya başladı. Beefull yine neredeyse ücretsiz şarj imkanıyla dikkat çekiyor. Togg sahipleri içinse Trumore'dan alacakları 1.000 liralık şarj paketine 2.000 lira ve tişört (?) hediye ediliyor. Bayrama kadar yeni kampanyalar geldikçe...
  5. dehakan7

Neyse biz devam edelim paylaşımlara, geriye çekenlere meydan bırakmıyoruz :)
  6. dehakan7

Togg ile sorun mu var dostum @almora
  7. dehakan7

Konuya göre haberleri paylaşıyorum yanlış olan nedir anlamadım ?
  8. dehakan7

Kesinlikle katılıyorum , batarya kiralama sistemi gelecek, araçları bataryasız alacağız hem daha uygun olacak hem batarya riskinden kurtulmuş olacağız ;)
  9. dehakan7

Togg T10X’lilere bayram enerjisi ⚡ 1000 TL’ye Bayram Şarj Paketi alın, 2000 TL ödül para kazanın! Üstelik seçeceğiniz bir tişört de hediye! ⏳ Son gün: 9 Haziran saat 23.59! 🛍️ Trumore Mağaza’da sizi bekliyor. ❗️Ödül paraları yalnızca Trumore üzerinden yapılacak Trugo şarjlarında geçerlidir ve...
  10. dehakan7

Yaza Togg T10X ile merhaba deyin. <☀️> <🩵> Sınırlı sayıda T10X’te geçerli Haziran ayı finansman desteğiyle siparişinizi oluşturmak ve 60.000’i aşkın kullanıcımızla birlikte T10X ailesine katılmak için Trumore’u indirin.
  11. dehakan7

İçten Yanmalılarda BÜYÜK ÇÖKÜŞ ☠️DİZEL ARAÇLAR ÖLDÜ TURBO, DPF, EGR, ADBlu, Filtre, Yağ, Bakım BİTİYOR Şaka değil gerçek DİZEL X 2 = AKÜLÜ ARABA Liderlikte ''Sadece İçten yanmalının'' ise artık son ayları !
  12. dehakan7

Yapay Zeka asistanı Grok’un bir sonraki güncelleme ile Tesla otomobillere ekleneceği söyleniyor. Togg, premium paket üyelerine yapay zeka asistan sunuyor. Google, Android işletim sistemli araçlara Gemini entegre ediyor. Yapay zeka asistanı, otomobil alım kararınızı etkiler mi?

Geri