Arama sonuçlarınız

1. tekkan

Uyduculara selam olsun

Üstad ben dahil insanların hafızasını tazelemesi lazım. Sağolsun @Uyducu05 arkadaşımızın vesilesiyle bu bölüm canlı kalır. Zamanında uzmanlık alanım enigma2'di. Bir cihaz alıp tekrar kurcalamaya başlarsam , eminim hafızam yerine gelir ve elimden geldiğince buraya aktarmaya çalışırım.
  2. tekkan

Uyduculara selam olsun

Uyducular bu an'ı bekliyormuş yavaş yavaş toplanıyor herkes.
  3. tekkan

Uyduculara selam olsun

İlk full hd yayını Skystar2 de izlemiştim 2000 li yıllarda . Zen tv felandı ismi sanırım , tam hatırlamıyorum.
  4. tekkan

Uyduculara selam olsun

Ben Antalya da yaşıyordum o zamanlar, 90 lık bize yetmiyordu üstad .150 lik ile astra ya ince ayar yapmak için kanser oluyorduk. %24 yakalayınca çatıdan inip şükür namazı kılıyorduk :) sizin resmi görünce anılarım canlandı.
  5. tekkan

Uyduculara selam olsun

Bendeki Baff markaydı sarı bir şeydi . çok ısınırdı.
  6. tekkan

Uyduculara selam olsun

Ben kullandım diye hatırlıyorum. kullanmadığım şey kalmadı Allaha şükür :)
  7. tekkan

Uyduculara selam olsun

En sevdiğim cihazlardan 'humax' adı bile hokkalı . torunum olursa ismini 'humax' koyarım. :)
  8. tekkan

Uyduculara selam olsun

Usb ye geçmeden ben bıraktım bu işleri . rs232 kablom halen elektronik çantamda durur.
  9. tekkan

Uyduculara selam olsun

Vay reis sen de eskilerden çıktın ;)
  10. tekkan

Uyduculara selam olsun

Skystar 2 ile az mı download yaptık . 150 lik çanağa 5 lnb bağlar çatılarda gezerdik :) uydu cihazlarına yazılım atardım , çok ekmeğini yedim .
  11. tekkan

Uyduculara selam olsun

20 sene önce olsa uzun uzun sohbet ederdik reis uydu ile ilgili. Şimdileri çanak bile zor görüyoruz artık. umarım işleriniz iyidir.
  12. tekkan

Uyduculara selam olsun

Allah kolaylık versin reis . Astra halen 19 damı ? kayma felan yok inşallah :)
  13. tekkan

Uyduculara selam olsun

Hoşgeldin reis. Uyducu musun ne iş yaparsın ?

Geri