Arama sonuçlarınız

1. onurx45

Uyduculara selam olsun

gazi bir forumda mod idi belki o sizsiniz
  2. onurx45

Uyduculara selam olsun

cok uydu alıcısı değiştirdim ilk analok kiyeto sonra baf sonra dijitale geçince neta inpax ve inpax ile şifreli kanaları izlemek için dongle cihaz y6 aparat yine dongle cihaz çift tunerli spacesat next sarı amigo içinde adını unutuğum cihazlar var şu an next200hd cx buna motor kurdum...
  3. onurx45

Uyduculara selam olsun

inpax spacesat baf cihazlarda vardı thor uydusundan data alıp şifreli kanalları açıyodu
  4. onurx45

Uyduculara selam olsun

içinizde dongle cihaz kulanan oldumu
  5. onurx45

Uyduculara selam olsun

iptv çıktı uydu hobisi biti çanağın azlamasının bir nedenide bir çok kişi dayzek ile 3-4 uydu izliyordu şimdi genel olarak sadce türksat kuruluyor birde 8 li LNB çıktı çanak sayısı azaldı tekli LNB varken herkez kendini bir çanak kurdutuyodu
  6. onurx45

Uyduculara selam olsun

yazılımları yanlış hatırlamıyorsam rs232 koblosu ile atıyorduk sonra usb ile yüklemeye başladık analok uydu cihazı döneminde astra19 uyusundan çok zor sinyal alınıyordu bu uydu için 150 çanak aldım tam verim almak için içinde yükseltiçi olan baf cihaz aldım ne günlerdi onlar
  7. onurx45

Uyduculara selam olsun

multivizon tagula paketi çok iyi idi
  8. onurx45

Uyduculara selam olsun

emu döneminde uydu çok popülerdi hotbirid astra sürüs thor çok izleniyordu dongle cihazlar vardı bir uydudan data alıyordu şifreli kanları açıyordu
  9. onurx45

Uyduculara selam olsun

merkezi sistem bu her uyducu bunu kuramaz normal LNB ile çalışmaz merkezi sistem LNB farklı oluyor bende motorlu çanak var hellsat tan thor uydusuna kadar tüm yayınları alıyorum gerçi çok izlemesemde hobi olarak kurdum

Geri