Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cok uydu alıcısı değiştirdim ilk analok kiyeto sonra baf sonra dijitale geçince neta inpax ve inpax ile şifreli kanaları izlemek için dongle cihaz y6 aparat
yine dongle cihaz çift tunerli spacesat next sarı amigo içinde adını unutuğum cihazlar var şu an next200hd cx buna motor kurdum...
iptv çıktı uydu hobisi biti çanağın azlamasının bir nedenide bir çok kişi dayzek ile 3-4 uydu izliyordu şimdi genel olarak sadce türksat kuruluyor birde 8 li LNB çıktı çanak sayısı azaldı tekli LNB varken herkez kendini bir çanak kurdutuyodu
yazılımları yanlış hatırlamıyorsam rs232 koblosu ile atıyorduk sonra usb ile yüklemeye başladık
analok uydu cihazı döneminde astra19 uyusundan çok zor sinyal alınıyordu bu uydu için 150 çanak aldım tam verim almak için
içinde yükseltiçi olan baf cihaz aldım ne günlerdi onlar
merkezi sistem bu her uyducu bunu kuramaz normal LNB ile çalışmaz merkezi sistem LNB farklı oluyor
bende motorlu çanak var hellsat tan thor uydusuna kadar tüm yayınları alıyorum gerçi çok izlemesemde hobi olarak kurdum