Arama sonuçlarınız

1. dehakan7

Öneri Android 13 TV x86 çok yakında geliyor... (Çıktı linkler aşağıda)

Vpn ile girmek gerekiyor sanırım onun için. şimdilik Türkiye desteği yok ...
  2. dehakan7

ilk zamanlar bende çok anlamıyordum ama araştırarak epey şeyler öğrendim @Sinetech youtube kanalınca çok yararlı videoları var onlarca, bir örnek bırakıyorum , deneyerek bir şeyler öğrenebilirsin @ycanerler :)
  3. dehakan7

Geliştiriciyi takip edin kesin çıkar, ilk andrid tv çıkıyor çünkü ;)
  4. dehakan7

Telegram linkini veriyorum oradan temin edebilirsiniz. https://t.me/Android_roms_x86/582
  5. dehakan7

Max için bir yöntem önereyim , Android İndirme için Max APK buradan indirip kurun isterseniz bende çalıştı hafta sonu ...
  6. dehakan7

E o zaman güzel haberlerini bekliyoruz @ersin28bursa , diskgenius ile mi denersin ben ilk öyle düşünmüştüm. ;)
  7. dehakan7

Teşekkür ederim , ama ilk sürüm olduğundan hatalar olacağını düşünüyorum tabi :)
  8. dehakan7

Akşama kurayım da bi , belki görür ;)
  9. dehakan7

Android 13 x86_64, NTFS bölümüyle uyumlu değildir, Fat32, exFat veya EXT4'e yüklenmelidir. Android'in 6.7 ve 6.9 çekirdeklerinde rastgele yeniden başlatılmasıyla ilgili sorunlar yaşıyorsanız, bu sorunu gidermek için 6.1 çekirdeğini kullanın. Google Drive indirme linki : AndroidTV 13 BRTDTV...
  10. dehakan7

Andorid 9 ve 11 olarak mevcut, hatta @Sinetech youtube kanalında ayrıntılı kurulumları var, android 13 Tv henüz yayınlanmadı geliştirici tarafından bekliyoruz... önceki sürümler için linkler Yardım - Bu konudaki kurulumu mutlaka uygulayın (Taşınabilir Google TV 😱) sabit diske kurulum.
  11. dehakan7

Tv de güncelleme kısmına girin varsa günceller zaten
  12. dehakan7

Geliştirici Tulio Domingos telegram kanalında paylaşmış çok az kaldı diye, sabırsızlıkla bekliyoruz... https://t.me/Android_roms_x86

Geri