Arama sonuçlarınız

1. D

tivibu kanalları

sene 2025 itibari ile dgtrk tivibu dsmart filan bunları artık film dizi için almak saçmalık veriyosa parasız versin günümüzde netflix olayı başka bir yere getirdi zaten ötekıler bızım yerliler veya amazon vs gibi alternatifler dsmart bence öteki tarfa da artık bişe sunmuyor tivibu dediğim gibi...
  2. D

tivibu kanalları

bu eskiden burda yasaklann g ile başlıyan uygulama da tivibu d smart filan vardı halen vardır belki de artık gerek yok kasmaya kullanamk için dsm da 24h olayı iyidi bence sen zaten tivi ve dsm eger çekilebiliyosa çekersin yani sürekli guncellemiyosa 24h sarma olayını da yapan iptv player...
  3. D

tivibu kanalları

hocam mesele o değil ya ben de vermedim zaten telekom prime 1 sene hediye etti yani alıp kullanılabilir bir seçenek bu arada vavoo eklemişsin senden bu hamleyi de bekliyodum açıkcası vpnsiz 1 proxy ile herşeyi çözüyosun forum da teşekkürler
  4. D

tivibu kanalları

tivibu çöp değil bu arada alman ligini ayda 55 tl ye ızlıyosun sınema tv önemsiz ama bazılarına yarar tivibu go bu arada söylediğim 1 hafta geri sarma var s sport italya ispanya ligi eurolig filan ben prime telekom dan dolayı kullanıyorum ücretsiz ama bence ücretli de alınır zaten ayda 50 55 tl...

Geri