Arama sonuçlarınız

1. patr0n

Yardım Zor soru! Modem "uzaktan" nasıl resetlenir? (Kapat/aç)?

Eğer internet servis sağlayıcı değilseniz modeme bağlanmadan arayüze giremezsiniz çünkü modem arayüzü modem localinde çalışıyor. Diyelim wifi şifresini ele geçirdiniz ara yüze girdiniz internet bağlantısını disconnect yaptığınız vakit kamera dışarıya erişimi kapatır fakat kamera kayıt yapıyorsa...
  2. patr0n

Hocam ağ kesintisi yaşanınca onları geri bağlamak için modemi kapat aç yapmam gerek demediniz mi o yüzden biz ağı gelmiş olarak hesap ettik zaten ağ yoksa kendi cevabınızı kendiniz verdiniz ağ olmadan modemi nasıl kapat aç yapacaksınız ki
  3. patr0n

Bende ona takıldım ama bu konuyu açtığına göre bağlanmıyor diye düşünüp ona göre cevap verdim çünkü normalde bağlanması lazım garip bi durum.
  4. patr0n

Ağ kesildiği vakit hepsinin bağlantı kopuyo ve tekra uzaktan modeme bağlanıp reboot atmak istiyorsanız şöyle bir öneri verebilirim bi tık uğraştırıcı olabilir. Dükkanda yer alan pcyi açık bırakın any desk veya team viewer tarzı uygulama kurun hem dükkanda hem evde ki pcye. Dükkanda yer alan...
  5. patr0n

https://forum.sinetech.tr/konu/akilli-priz-sorunu-modemi-uzaktan-wifi-olmadan-kapatip-acmak.4584/ 2 adet aynı konuyu neden açtınız ? Bunu zaten konu açıp sordunuz.

Geri