Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu arada cihaz bence tavsiye etmek de çok doğru değil 5000 lik cihaz da sorun yaratabilir 2000 de. görüntü kalitesi çok daha iyi filan bence yayın aynı olduktan sonra senin tv farklıysa atıyorum samsung dinamik parlak seçersin daha iyi filan bende diyebilirsin işlemci ram uygulamalar kısmında...
lisanslı olan eger oyun oynamak vs gibi bişe değilse burda olan benzeri apk bide ekstra ntflx disney fılan lisanslı olsun isteyenler bence next start 4k fiyat performans cihazı cihazın max iyi olması verilen yayın belli sonuçta fark ettirmiycek her cihaz android en son sürüm zaten arıza hepsinde...
anladım yani olayın detay kısımları tercihleri etkiler tabi bir yorum da bende onu söylemiştim zaten günün sonunda ortalama hepsi aynı standart işlerde. ekstra dediginiz gibi 50 60 gb fılan bişe açma emulator fılan ps1 ps2 bunlara da gereksinim duyuyosan tabi farklı cihazlar alınabilir yüksek...
hocam ben çok net tabloyu sundum aslında sana ne alırsan al izleyecegin şey belli 4 5 apk bir ip maximum yani gerisi fazla detay onun içinde en uygun fiyat lisanslı cihaz lisanslı al deme sebebimd e belki ntflx vs uyelık varsa en azından lisanslı cıhazın olsun ben şuan en uygun ki o da ay sonu...
arkadaşlar bu cihaz önerileri konusunda bence 3000 lık 2000 kusurluk cıhazlar öneriliyor ama bence ne için kullanılıcaksa ona göre alınmalı boşa ekstra fazla para oyun fılan oynamıycaksanız o da abartı oyunlar 2 3 bılındık uyg ıp fılan için hemen hemen hepsi aynı cihaz alırısın bozulursa hepsi...