Arama sonuçlarınız

1. Lapsetur

tp link td w9970v3 Fiber destek

Linkteki modemlerden hangisini tavsiye edersiniz https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/modem-ve-internet Bu iyimidir. TP-Link VX231 Wi-Fi 6 AX1800 Premium VDSL Modem Birde Mesh modemler var o nedir anlamadım
  2. Lapsetur

Sizce bu modem nasıl. https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/modem-ve-internet/tp-link-vx231-wi-fi-6-ax1800-premium-vdsl-modem
  3. Lapsetur

Elimde birde Tenda N301 300MBPS router var. WAN girişide mevcut. Bunu modem yerine kullanabilirmiyim
  4. Lapsetur

100 mbps olanından alacağım. Zaten servis sağlayıcılar sattıkları hız değerine ne zaman ulaşıyor ki. 100'lük alırız 75'lik hizmet verirler
  5. Lapsetur

Sabit telefon kullanmıyorum. Fibere geçince telefon hattını da kökten kapattıracağım.
  6. Lapsetur

Artık tamamen eminim fiber destekliyor modem. Hiç gerek yok yenisini almaya wifi 4 yetiyor bana
  7. Lapsetur

Kitapcığında şöyle bir ayardan bahsediyor. Ara yüz: bu bölümde modeminizin internet çıkış portunu belirtmelisiniz, default ayarda ADSL-VDSL portunu ifade eden dsl_internet seçili gelir. Eğer bağlantınız fiber (WAN ETH) ise bu durumda ewan_internet seçeneğini seçmelisiniz. Bağlantı türünüzden...
  8. Lapsetur

Taahhüdünüzün bitene kadar modem ücreti yok. Yeni Taahhüt yaptığınız anda ayda 75 TL modem kirası var (Müşteri temsilcisi söyledi ). İsterseniz bi arayıp sorun. Ben ayda 75 TL kira vereceğime 12 ay taksitle yeni modem alacağım yada eski modem ile devam edeceğim
  9. Lapsetur

Ttnet arayıp duruyor başımın etini yediler. Yakında Hiper desteği kalkacakmış hepsi Fiber olacakmış vs. Benimde taahhüdüm 26 haziranda bitiyor. Fibere geçmek ücretsizmiş. Eğer modemi onlar verirse aylık 75 TL modem kirası verecekmişim. Saçmalık 75 TL modem kirası ne demek. Bende istemiyorum...

Geri