Arama sonuçlarınız

1. T

X GRUP -TVX+ BÜYÜK GÜNCELLEME

Hocam çok şey istiyoruz ama şu dizilerin yeni çıkan bölümlerini dizi kaynakları ile aynı zamanda değilde en azından bir veya iki gün sonra vermeniz mümkün olur mu?
  2. T

Yok hocam tartışmak için yazmadım zaten ama içerik çalışsın ve güncel olsunda nerden çekerseniz çekin ne önemi var onu merak ettim
  3. T

Nerden çekerse çeksin. Rect en ordan burdan ne önemi var anlamadım? Rec nerden çekiyor bilginiz var mı? :) Yoksa filmleri kendi mi çekiyor warner bross ile. Ayrıca kanal geçişleri falan bende çok iyi
  4. T

Teşekkürler hocam
  5. T

Hocam diziler bolumunede aynen filmler bölümündeki gibi listeye ekle ayarı koyar mısınız? Yani asıl diziler bölümüne lazım bu ayar. Teşekkürler.
  6. T

Hocam diziler bölümünde listeye ekle yok mu
  7. T

@Xbyte hocam diziler bölümünde filmler bölümünde olduğu gibi "listeye ekle ayarı yok heralde. Yani asıl diziler bölümü için gerekli diye düşünüyorum
  8. T

@xReo üstad film player ekranında kumanda ile ileri geri sarmak zor oluyor. Umarım yakın zamanda Bi iyileştirme yaparsınız
  9. T

Anladım hocam teşekkürler. Bu soruyu sormamdaki amaç sitelere düşen güncel filmleri gorebilecekmiyiz idi. Umarım yakın zamanda diziler bölümü de aktif olur.
  10. T

Otomatik o zaman yanlış anlamadı isem
  11. T

@xReo hocam filmleri aldığınız kaynaklardan otomatik anlık mı çekiyor yoksa siz elle mi filmleri ekliyorsunuz?

Geri