Arama sonuçlarınız

1. malumkanalceosu

Yardım TV Box İçin Yaşlılara Uygun Ulusal Kanal Uygulaması veya M3U Listesi Önerisi?

Teşekkürler bu çok iyiymiş. @DRAG10 'un listesiyle mükemmel oldu. Ona da teşekkürler. :coffee:
  2. malumkanalceosu

Yardım TV Box İçin Yaşlılara Uygun Ulusal Kanal Uygulaması veya M3U Listesi Önerisi?

Ulusal kanallar için günde ortalama 2 reklam izlemesi ve o reklamı kapatma mücadelesi zor olacaktır onlar için.
  3. malumkanalceosu

Perfect Player'ı kurdum ama listeyi ekleyemedim; o yüzden sildim. Projectivy'nin premiumunu kurmak iyi fikir. Teşekkürler.
  4. malumkanalceosu

Teşekkürler Televizo'na kurdum bunu alternatif olarak.
  5. malumkanalceosu

Merhaba arkadaşlar, 1 aylığına şehir dışına çıkmam gerekiyor ancak tam da bu sıralar evdeki uydu sisteminde bir arıza çıktı. Annem ve babam yaşlı, teknolojiyi çok iyi kullanamıyorlar. Bu yüzden TV Box üzerinden ulusal kanalları kolayca izleyebilecekleri bir çözüm arıyorum. Aradığım şey şu: Tek...

Geri