Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamamen konuyu bitirmek için şöyle soyleyebilirim. Sorun benle hiç alakası yokmuş. Atlantis şuan ip adreslerinde düzenleme mi ne bir şey yapıyorlarmış sorunun kısa süre içinde çözülmesini umduklarını söylediler yardımınız için teşekkürler. Bunlar sorunu çözene kadar benim türk tv kanallarını...
Tivibu go'ya hem mobil uygulamasından hem bilgisayarımdan web sitesiyle hem de mi box uygulamasıyla denedim hepsinde sonuç aynı uygulama bana farklı ülkede göründüğümü söylüyor.
Modem ayarlarında dns ayarlarına baktığımda herşey varsayılandaydı bende en azından denemiş olmak için manuel olarak...
Önceden TV+ kullanıyordum bir süre sonra uygulama açılmamaya başladı telefondan giriş yapmaya çalıştığımda da "Sadece türkiyeye hizmet verebiliyoruz" tarzında bi yazı gördüm mobil veriden girince problem yok ama evin wifi üzerinden girince hem televizyonum hem de telefonum aynı şeyi diyor. Ben...