Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uydu için bir şey diyemiyorum dediğim gibi hiç bir şey takılı değil kullanmıyorum. Güncellemeleri ara ara bakıyorum ama daha gelmedi hiç, bendeki android 11 bu arada
YouTube dan kaliteli videolar açarak tv nin maksimumunu görmek istedim beni fazlasıyla tatmin etti, Qled de daha iyi olacağına eminim. Görüntü ayarlarından kendime göre ayar çektim canlı renk olarak daha çok. Yayının kalitesi neyse onu veriyor tv öyle söyleyeyim yayının kalite kötüyse veya...
Maalesef uydu bağlantım yok sadece Smart olarak kullanıyorum, uygulamalar üzerinden izliyorum canlı tv veya dizi/filmleri interneti de yeri geldiğinde kullanıyorum bazen canlı yayın açtığım da oluyor oradan ben donma yaşamadım açıkçası.
Ben buradaki bir arkadaşın tavsiyesi ile Next marka 43" Android TV aldım, ben şahsen gerek görüntü kalitesi gerek ses olarak memnunum android biraz yavaş gibi ama o segmenteki neredeyse tüm tv ler o şekilde. Qled ve Google tv olması bence kalite olarak daha üst seviyelere getirir tv yi...