Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konunun sahibi ben değilim konudan kopma vaktim geldi :) dediğim gibi s sport + filan veya düzü zaten veriyor baya arada vermedikleri abc tnt filan veriyor lig pass de bazı m3u larda var orj lig pass bazıalrında kanal ekli çıkmıyor denk geldim yada daddy de o saat de kım veriyosa yada latte...
DaddyLiveHD - Live Sports Streaming Free - DaddyLiveHD.sx - DLHD şurda var aslında vpn ile de izlersin hatta m3u da yaparsın da gecenin bir yarısı m3u filan ugraşılmaz :D kanal piyango çunku nba pass değil kanal
direk league pass ya bazı m3u larda var bazısında verne kanallardan toplayıp klasörlü var daha önce denk gelmiştim kanal ismi zaten league pass maç saati aktif oluyor mesela bgn 1 maçı s plus ve exxen vermiyor ama öteki oyanıcak 3 maçı vericek 1 gun sornaki gibi
onu sormuyor :) lig pass bazı dosyalarda oluyor bazılarında maçları veren kanal kombinli olabiliyor tr de ssport genel de veriyor maçları dün mesela lakers maçını verdi ama önceki maçı vermedi genelde onları tnt sports filan verebiliyor ama çoğunlukla s sport ve plus veriyor