Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
On numara beş yıldız tak tak tak sıra sıra açıyor ulusallar.kalitede yüksek emeğine sağlık ama ATV yı ve Mor paketleri açamadım. VPN kullan demeyin. Diğerleri açıyor VPN siz ya ayrıca IP sektöründe böyle VPN warp marp böyle bir şey yok. Yapabilirseniz ne ala olmuyorsa da kimseyi memnun etmek...
En son güncellenen 270 kusur kanalli listenin mor kanal kismı(spor,bein,tabii vs) telefonumda açıyor box da tv de açılmıyor.
Telefona VPN yükledim.
Box linux yükleyemiyorum. Bu kanalların VPN siz acilabilme durmu olabilirmi
VPN güvenli ve relax bir APK değil (benim düşüncem) lütfen tüm rutin listelerde olduğu gibi Mor listeler, Katar TV yada bilindik ismi ile Bein Sport Kanalları nı VPN siz açalım. İstirham ile.
Çok başarılı olmasına rağmen çalışılması gereken çok husus var onu da belirtmeden geçmeyelim.
Bilhassa bein sport kanalların en altta olması, sık sık kesilmesi kopması zaman zaman donması, genel olarak her kanaldan çift olması ve sadece birinin çalışıyor olması haber belgesel ve diğer kanallarda...
Vallahi çok tebrik ediyorum elinize kafanıza sağlık.Stabil,Renk,Drop, hız vb hepsi on numara beş yıldız.Ama daha bitmedi herhalde ki eksik kanallar var. Bir tanesi TRT 4 K TV 4 vsvs kolaylıklar diler tekrar tebrik ediyorum.