Arama sonuçlarınız

1. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

İyi olur memet Candal reis VPN siz çalışsınlar diğerleri gibi açalım tak tak sıra lı devam etsin TRT 3 spor u da eklerseniz
  2. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

3. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

Geçmiş olsun Allah şifalar versin. Havalar Jet hızıyla değişiyor salgına dikkat tekrar geçmiş olsun
  4. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

On numara beş yıldız tak tak tak sıra sıra açıyor ulusallar.kalitede yüksek emeğine sağlık ama ATV yı ve Mor paketleri açamadım. VPN kullan demeyin. Diğerleri açıyor VPN siz ya ayrıca IP sektöründe böyle VPN warp marp böyle bir şey yok. Yapabilirseniz ne ala olmuyorsa da kimseyi memnun etmek...
  5. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

6. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

Aynen NextNextStar İnnova 4k hybrid uydu alıcısı olan box Stalker linux işlemci cihaz reis
  7. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

En son güncellenen 270 kusur kanalli listenin mor kanal kismı(spor,bein,tabii vs) telefonumda açıyor box da tv de açılmıyor. Telefona VPN yükledim. Box linux yükleyemiyorum. Bu kanalların VPN siz acilabilme durmu olabilirmi
  8. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

VPN güvenli ve relax bir APK değil (benim düşüncem) lütfen tüm rutin listelerde olduğu gibi Mor listeler, Katar TV yada bilindik ismi ile Bein Sport Kanalları nı VPN siz açalım. İstirham ile.
  9. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

Teşekkürler TBMM ve TRT 3 spor dönüşüm lü yayın yapan özerk aynı kanal Mehmet ustam. Kolay gelsin
  10. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

TRT 3 spor yada TBMM kanalları yok Bein sport açılmıyor bende haber dışında hiç birine bakamıyorum
  11. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

A2 ve bazi belgesel kanalları usüyordu dönüyordu titriyordu
  12. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

TRT 4 Ok
  13. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

TRT 4 k
  14. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

Hımmm doğrudur
  15. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

Çok başarılı olmasına rağmen çalışılması gereken çok husus var onu da belirtmeden geçmeyelim. Bilhassa bein sport kanalların en altta olması, sık sık kesilmesi kopması zaman zaman donması, genel olarak her kanaldan çift olması ve sadece birinin çalışıyor olması haber belgesel ve diğer kanallarda...
  16. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

Emeği olan herkese teşekkürüm. Mehmet Candal ıda özel olarak kutluyorum başarılarının devamını diliyorum
  17. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

Vallahi çok tebrik ediyorum elinize kafanıza sağlık.Stabil,Renk,Drop, hız vb hepsi on numara beş yıldız.Ama daha bitmedi herhalde ki eksik kanallar var. Bir tanesi TRT 4 K TV 4 vsvs kolaylıklar diler tekrar tebrik ediyorum.
  18. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

Açılmıyor bende acaba sebep ne ki https nın s sini sildim ıııhh gene olmadı
  19. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

Ok
  20. köskös

Öneri IPTVSevenler M3u

Bende açmıyor bu link ne hayır

Geri