Arama sonuçlarınız

1. J

Namaz vakitleri

Yardımcı olabilecek varsa yorumlarınızı alırım.
  2. J

Namaz vakitleri

Merhabalar, ilçe verilerini eklemek için baya uğraşıyorum ama API veya Geo.json dosyasına ihtiyacım var. Bu veriyi verebilecek olan var mı? Her türlü bulacağım ama baya uğraşmam gerekiyor o yüzden istiyorum. Ana ekrana siteyi eklerseniz görünümü değiştirdim. Fitre hesaplama ve kıble bulucu...
  3. J

Namaz vakitleri

Teşekkürler, gözümden kaçan en büyük olay olmuş. Şu an aşırı yoğunum ama hafta içi düzeltirim, bu geri bildirim iyi oldu teşekkür ederim.
  4. J

Namaz vakitleri

Teşekkür ederim, işinize yarıyorsa benim için yeterli. Yüklenmede sorun olmazsa vakit geldiği zaman esas sesleri yükleyeceğim. 5-10 dakika önceden uyarıda var ama geliştirilecek. Bu siteyi ücretsiz mobil uygulama yapacağım ama biraz zamanı var.
  5. J

Namaz vakitleri

Rica ederim, bu siteye ve Acil Durum Yardımcısı bu siteye reklam koymadan işlem yapacağım.
  6. J

Namaz vakitleri

Yayına soktuğum bütün sayfalar temiz, bundaki reklamı da kaldırdım. Genel olarak böyle yapmamın sebebi net ve görünür olması için.
  7. J

Namaz vakitleri

Evet 1 adet link var, maliyeti karşılaşın diye bir tane koydum. Eğer rahatsız ediyorsa kaldırabilirim.
  8. J

Namaz vakitleri

Verilerin çoğunu java kullanarak kaydediyorum. Bir çok şey engel atıyor ama sen yüklersen bir sorun olmaz
  9. J

Namaz vakitleri

Siteye aşırı yüklenmemek ve açılışlarda problem yaşamamak için çok yükleme yapmıyorum ama denerim, teşekkür ederim
  10. J

Namaz vakitleri

Merhaba arkadaşlar, Namaz Vakitleri ve Dini Günler adında bir site yaptım ve çok iyi çalışıyor. Telefonunuzda hafıza problemi varsa sadece ana ekrana ekleyerek sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

Geri