Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normal tv kumandasını mi box'ı kontrol etmekten mi yoksa televizyonu mi box'a eklemekten mi bahsediyorsunuz. Biraz karışık geldi bana çünkü.
Televizyon kumandası mı televizyonu kontrol etmiyor yoksa mi box kumandasının mı televizyonu kontrol etmediğini söylüyorsunuz?
Bu konudan farklı olduğu...
Belirli bir televizyon modeli ve android tv box modeli vermeniz gayet faydalı olmuş. Ben konuda bahsettiğim kumanda kanal tuşlarıyla kanal değiştirmeyi 2021 model 32" HD ready bir televizyon, Mi Stick 4k ve televizo uygulanmasıyla denemiştim ve başarılı olmuştu. Acaba hangi uygulamayı denediniz...
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Siz de biliyorsunuz ki kumanda ve alternatifleri bu kadar merak veya sorun oluşturan bir tür cihaz bu android tv box, modeli ne olursa olsun. Faydalanabilenler için çok işe yarar bir seçenek olabileceği için paylaşmak istedim.
Rica ederim ve teşekkürler. Birçok zaman ekstra kumanda kullanımı veya mobil cihaz ile bağlanarak kontrol etme konuları oluşabiliyor. En azından bu konuda bilgi sahibi olunursa belki bu tür arayışlar mümkün olduğu sürece bu nedenle çözüm bulabilir diye düşündüm.
Arkadaşlar merhaba.
Az önce forumdaki bir konuya yazılan mesajdan sonra HDMI CEC ile ilgili ufak bir bilgi vermek istedim. Keşke daha önce bilseydim diyecek çok kişi olabileceğini düşünüyorum.
Bu özellik kısaca hem televizyonunuzu hem de android tv box cihazınızı tek kumanda ile kontol...