Arama sonuçlarınız

1. patr0n

konu var olan benzer konudan dolayı kapatılmıştır...

patr0n'un isteği değil kuralları gereği. ⚠ Kurallarımızı dikkatlice okuyunuz ⚠ 2- Tekrar Eden Konular: Yeni konu açmadan önce aynı veya benzer bir konunun forumda olup olmadığını kontrol edin. Forumdaki arama kutucuğunu kullanarak önceden açılan konuları inceleyebilirsiniz. Tekrar konu açmak...
  2. patr0n

Umarım uyarıma darılıp gücenmemişsinizdir lakin dediğim gibi forum kurallı bu şekilde bugün yarın var olan konuyu açmaktan zaten kilitlenecekti yanlış anlamayın beni
  3. patr0n

Benlik sıkıntı yok hocam isterseniz kaldırmayın ben forum kuralları gereği var olan konuyu tekrar açmak yasak olduğu için söyledim yoksa banane kim ne konu açmış faydalı ve doğru bilgi olduktan sonra forum olarak doğru bilgiye açığız sıkıntı yok yani.
  4. patr0n

https://forum.sinetech.tr/konu/cloudstream-repo-eklentileri-konusu.3356/ Burada hepsini toplamıştım o yüzden konu altında söyleseniz eklerdim diyorum yani var olan konuyu tekrar açtınız onu diyorum. :)
  5. patr0n

Benim repoyu silin hocam ben onu deneme amaçlı kullanıyorum çalışıyor ama yedek ve dediğim gibi denemeler amaçlı kullanıyorum. Zaten cloudstream repo konusu varken bidaha niye açtınız onuda anlamadım konu altında şu repoları da ekler misiniz deseniz ben zaten eklerdim😅

Geri