Arama sonuçlarınız

1. Kargo1975

Öneri 👑 Shamel Tv TÜRKİYE 👑

Eyvallah tekkan kardesim kisa olarakda olsa konu ilk mesaja sabitlenirse iyi olur Eline saglik
  2. Kargo1975

Tinyurl github vb kisaltma linklerini ekletmiyor ekleyeceginiz link ornek olarak alta bakin http://boyle1.linkyok.xyz:8080/get.php?username=deneme1234&pasword=deneme1234&type=m3u_plus&output=ts Bu link ornek olarak verdim calismaz,denemeyin ekleyeceginiz m3u linki boyle olacak bu sekil...
  3. Kargo1975

Uygulama icinden ekletiyor olmasa tamam decem ama uygulama icinden ekliyor genede saol
  4. Kargo1975

Cogu benzer uygulama gibi kisaltma linklerini ekletmiyor ama m3u ekletiyor calisan birtane xtream olarak degilde m3u olan link secin kopyala yapistir deyin m3link ekletiyor simdi denedim.
  5. Kargo1975

3 secenek var apk nin 1. Turkiye apk 2.Turkiye 1 apk 3.Turkiye 2 apk Ben Turkiye apk yazani yukledim 1. yi bende calisiyor link ekleme uygulamada virustotal tarattim kurmadan tertemiz emegi gecenlere tesekkur ederim.
  6. Kargo1975

Ben indirdim 1 xtream ekledim ekleme yeri bende calisiyor mac adresi uygulama mac adresi atiyor,yayinlarin donmamasi icin veya baska sebebi vardir belki bilen varsa yazsin
  7. Kargo1975

Az once indirdim kurdum her anroid boxlarda olmasi gereken uygulama Allah razi olsun Tekkan kardesimizden herkese tavsiye ederim
  8. Kargo1975

Eline Emegine Saglik Kardesim

Geri